Mit nézünk? Mit olvasunk? Kinek hiszünk? A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián friss kutatásából kiderül, hogyan és honnan jutunk hozzá mindahhoz az információhoz…A legtöbben úgy gondolják, hogy a Fidesz-túlsúly a legnagyobb baj a magyar médiával, és még mindig leginkább a tévéből kerülünk képbe a politikával – többek között ez derül ki a Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián friss kutatásából, amely emellett sok más fontos válasszal is szolgál a politikafogyasztás nagy kérdéseire. Mit nézünk? Mit olvasunk? Kinek hiszünk? A felmérés készítői 2014-15 és 2016 után most újra összerakták a nagy képet, amely megmutatja nekünk, hogyan és honnan jutunk hozzá mindahhoz az információhoz, amelyekből a közélettel kapcsolatos tudásunk táplálkozik. A kutatást a Mérték Médiaelemző Műhely megbízásából a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet végezte személyes megkérdezéssel, 1200 fős mintán. Az adatfelvétel 2018. szeptember 13-19. között zajlott. A kutatás részben megismételte a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@papa.49: A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián!!
Feltehetőleg az ilyen retardált barmokat kérdezték! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
m1 mi az betegség ??? Még soha nem néztem, mert utálom ha a képembe hazudnak, a ,,beszélő,, paraziiták !!!
RonaGyuri
@papa.49: A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián!!
Feltehetőleg az ilyen retardált barmokat kérdezték! =))
papa.49
@RonaGyuri: Hát én is erre tippelnék, meg az is kérdés ,,ki fizeti a révészt,, ))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Tökfilkó KI KÉRDEZETT ???
RonaGyuri
@papa.49: természetesen mi, mindent a mi adónkból fizetnek; jó esetben abból, amit elloptak, a többiben a többiből! =))
papa.49
@RonaGyuri: Figyeled hogy erőlködik ez barom romángeci ???
Sajnos igazad van mindenkinek szórják a pénzt széjjel ész nélkül, ami nem is nehéz nekik mert mind csak ,,farokból áll,, !!!
Ó-buda
@Mirabilis: csak idöjárás a többi fent van a portálokon
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már kicsit azzal a konga fejeddel ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s ! a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Mi a francot csipogsz itt? Ki a jó francot érdedkelnek a hülye listáid?Mewlyik telefonkönyvből másolod össze? Miért nem a Ploesti bányalóhirlapnak firkálsz össze-vissza? Húzzál vissza a bányakecódba elenabánylaló hátsó fertályára lócitromot szopogatni ! Melyik szót nem érted hígagyú román?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.