A BKK felbontotta a szerződést, több milliárd forint mehet a levesbe. Előbb az Azonnali, majd a Hvg írta meg névtelenséget kérő források alapján, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felbontotta az elektronikus jegyrendszer kifejlesztésére, kialakítására és próbaidős üzemeltétésre kötött gigaszerződést. A hírt egy órával később főpolgármester-helyettes is megerősítette.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tarlós Pista esete a tudomással

Még mindig a derék nem-rokon rokony hosszú árnyékában

Az emút nyóc év (is) bővelkedik Vitézy Dávidka „sikertörténeteiben”, egy minapi hír szerint az un. e-jegy rendszer is beadta a kulcsot. Hogy ez mennyibe fáj az adófizetőknek azt nem lehet tudni „becsült összértéke 36 milliárd forintnál is több” nem túl sokat jelent. Ami biztos, hogy a nulla teljesítés ellenére 5 milliárdot a szállító már megkapott és a főváros „az EBRD-től a finanszírozásra felvett, kb. 17 milliárd forintos hitelt”.
A dolog legszebb momentuma, hogy Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes rövid közleményében leszögezte:
„a problémákról se Tarlós István főpolgármesternek, se nekem nem voltak információim”
valamint, hogy
„A Fővárost anyagi kár nem érte”!
Az utóbbi azért messzire vezetne, de sokat elárul a főváros vezetése erkölcsiségéről is, az azonban elképesztő, hogy a főváros két meghatározó vezetője arra hivatkozik, hogy nem volt tudomásuk a dolgokról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.