A  Magyar Tudományos Akadémia most éppen Esztergomba megy. A Magyar Tudományos Akadémia most éppen Esztergomba megy. Ki ne emlékezne a város és választott polgármestere, Tétényi Éva vesszőfutására: a derék fideszesek persze csak a nem közülük valót akarták kifüstölni, de e buzgalomra ráment minden - nem égtek az utcai lámpák, nem jártak a buszok, nem vitték el a szemetet. Talán még fel is perzselték volna a várost, ha a polgárok nem emberelik meg magukat, és az első adandó alkalommal nem szavaznak fegyelmezetten a perspektivikusabb, kormánypárti jelöltre.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Magyarország lett orbán "petri csészéje"- az irástudók ,és az értelmiség teljes egyetértésével,támogatásával az eu által finanszirozva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Két megjegyzésem van:
Egyfelől; van valami jelképszerű abban, hogy az Alkotmánybíróság székhelyének Esztergom jelöltett ki, de sohasem került oda
Másfelől, az egyébként kiváló szerző egy dologban téved: ezek nem a Palkovics agyrémei, még akkor sem, ha teljes mértékben belelényegül! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: S végül a címhez – a régi vicc után szabadon -: ezt az emberkísérletet sem a tudósok ihlették, mert ők elsőbb állatokon próbálták volna ki! =))
Clavigo
@Shikari: Jó reggelt baromarcú.Szolgálatba helyezted magadat,seggfej ?
kereső
Magyarország lett orbán "petri csészéje"- az irástudók ,és az értelmiség teljes egyetértésével,támogatásával az eu által finanszirozva.
csipetke
@Shikari: 6:34 Az a "Tényi" az Tétényi,de ha elolvastad volna a cikket,tudhatnád,hogy nem erről szól,hanem az MTA-ról.
csipetke
Ez csupán arról szól,hogy palkovics megmutatja,hogy ő a nagyhatalmú sündisznócska a meséből.Majd ő megmondja,hogy ki mit,mikor,és miért,és különbenis,és egyáltalán.Ez csak a hatalomfitogtatásról szól,semmi másról.Ugyanolyan,mint a fidesz bármelyik seggfej tagja.Ők egyenlőbbek az egyenlőeknél is.Kiváncsi vagyok,hogy az "igazi tudósok"meddig tűrik,hogy egy ilyen izééé cseszegesse őket.
kereső
@csipetke: Nem palkovics- hanem orbán. Palkovics a történetben a végrehajtó csicska- Akadémikusként segit kinyirni az Akadémiát.
csipetke
@kereső: 7:45 Persze,igazad van,palkovics is egy a sok-sok kesztyűsbáb közül,de ez a hatalom-éhség fertőző,nyilván elkapta mindegyik nagyfejű,így palkovics is.Palkovics csak névleg akadémikus,mert ha igazán az lenne,nem venne részt ilyesmiben.
Nessy
@csipetke: Amikor valaki hatalmat érez, még ha csak irányított végrehajtó is,rögtön azt hiszi, övé a nagy diófáig. Elhiszi, hogy ő irányít, dönt. És akkor jön a megfelelési kényszer, aztán kiönti a fürdővizzel együtt a gyereket is.
csipetke
@Shikari: Ó,dehogynem,csak hasznosabb,ha a témáról írsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.