"A 2012 óta tartó negatív tendencia 2017-ben tovább folytatódott, a sajtószabadság hazai megítélése 2012 óta most a leggyengébb. " "A 2012 óta tartó negatív tendencia 2017-ben tovább folytatódott, a sajtószabadság hazai megítélése 2012 óta most a leggyengébb," olvasható a Jó Állam 2018 jelentésben. A tanulmányt a kormányzatnak készíti a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Központi Statisztikai Hivatal évi rendszerességgel, írja az mfor.hu.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ad matyaros sajtószabadság

s annak is az önkéntes megtartóztatás része

A kedvenc hírsite-omon jelent meg egy hír az atv.hu-ról „Kinek és mire jó a CEU távozása Magyarországról?”. Rákattintva:
„A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ
Elnézést kérünk, ez az oldal jelenleg nem elérhető vagy nem létezik.
Ellenőrizze a címet vagy indítson innen egy keresést!
Lepényleső
A tanulmány hazugságnak,ill.paradoxonnak tűnik,ugyanis nem létező állapotról
úgy nyilatkozni,hogy mélyponton van?
kereső
Ó hát a kedves 444! sem emliti azt a tényt,hogy 150 országban vizsgálódtak a tanulmány készitői.
A megállapitások szerint 2008-ban a 150 ország közül Magyarország a 23. helyen állt-2017-ben meg 71. helyen. Most hova zuhanunk a "médiaholding" megjelenésével azt nem tudni. De ez a orbanisztán a demokrácia mintapéldája- a gyurcsány korszak meg diktatúra volt.Mondták már ezt akkoriban szijjártóék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.