Több ezren gyűltek össze, hogy kifejezzék, elégedetlenek a kormány tevékenységével.

Több ezer ember tüntet az MTVA-székháznál

Miután nagy dulakodás és szócsata után kijutottak a közmédia székházából az ellenzéki képviselők, beszédeket kezdtek mondani a hétfői tüntetésen.

A 444.hu élőben közvetít:

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Csak így tovább!!! Bukni fog orbán diktatúrája!! Felemelő érzés látni és hallani pártállástól függetlenül a képviselők szónoklatait!!! Végre ébred Magyarország!!!
verőce21
Nagyon kilóg valakinek a lólába!
Hogyan lehet az, hogy soha nem tudott összefogni, megegyezni semmiben az ellenzék, és most olyanok demonstrálnak egymás mellett, akik egymás ellen dúltak-fúltak még a múlt héten is?
ila51
@verőce21: most nem a hatalomért megy a harc ...akkor kellett volna valami ésszerű kompromisszumot kötni ...úgyis tudja a hülye is , hogy egy a kuckó a kemencével
verőce21
@ila51: Igen, most a vaskos órabérért megy a műharc. (a kuckóban) :)
SystemError
@verőce21: Biztos Soros vagy a zsidók a cigányokkal, akiket az illuminátus pénzel tűzifával és krumplival..:)

Én meg azt azt bem értem, hogy ezen a fórumon hogy lehet az, hogy minden fideszes minden másra tud gobdolni azon kívűl, hogy a túlóra és a bíróságok függetlensége miatt vannak kint az emberek. Halkan jegyzem meg, hogy ezek közügyek és nem oldal kérdése, mint ahogy az a tüntetők sokszínűségén is látszik. Amúgy jól látod, van a fidesz és mindenki más..:)
Sámannus
Verjétek el a fütyit színjátszásban is! Ha erőből nem akarunk győzni, el kell játszani a totális diktatúra önkényét. Ahogyan felsorakoztak Sanyáék, nektek csak oda kell érni, és már el is készül a videó. Órbányi is igy csinyáta gyakoroljátok gyerekek jók vagytok nagyon! Emlékezzetek Révész Mártiruszra Akkora turbánt hordott egy félévig, hogy a már Szulejmánként kezdtem emlegetni
verőce21
@SystemError: (20:28) Ugye nem akarod kiröhögtetni magad, hogy " a túlóra és a bíróságok függetlensége miatt vannak kint az emberek."?
SystemError
@verőce21: Az a nevetséges, ahogyan valóban közügyekről tereltek.. :) Amúgy ezzel a kijelentéseddel akkor azt elismered, hogy ezek az ügyek joggal okozhatnak felháborodást, csak szerinted nem ezért vannak kint?
verőce21
@SystemError: (20:52) Én nem ismertem el egyiket sem, ezt te szeretnéd szuggerálni. Te viszont utalsz rá, hogy valóban más miatt lehetnek/vannak kint az emberek.
Ellentmondásba kerültél!
verőce21
@SystemError: (21:15) Pedig a tv biztonsági vezetője közölte is velük udvariasan az összeférhetetlenséget, a jogosultságok hiányát. :)
Jozefina
A normális rendőrnek már rég a tüntetők oldalára kellett volna át állni!!!
Sámannus
@durbincs: Kitálalta a halfarok az összes bitjét. Szerencsétlen még változtatni is képtelen olyan süket mint egy ólajtó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.