SZÁJJÁRTATÓ DIPLOMÁCIÁJA De csak azért is felolvasták az öt pontot a koppenhágai magyar nagykövetségnél. Vasárnap, illetve kedden is tüntettek a Dániában élő magyarok a rabszolgatörvény miatt, ám utóbbi napon, még a demonstráció előtt a szervezőket megfenyegették. A 24.hu azt írja, a megmozdulás egyik szervezője, Fehértavi Szonja a Facebookon kapott üzenetet egy ismeretlen férfitól magyar nyelven, hogy ha ma kimennek a nagykövetséghez, a kollégája beléjük hajt kamionnal, és inkább maradjanak csak otthon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ha az üzenet írója illetve a kollegája kint élnek, jöjjenek haza, és lehet minimálbérért. 5%-s majd egyszer kifizetendő túlórákét dolgozni!
Ha meg itthoni hívek, akkor detto!
simmering73
Csak egy illiberálfasiszta patkány lehetett az üzengető.
tulipan
@simmering73: Inkább egy naracsos újkommunista-náci !
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: Látod féreg, elvtársaid külföldön elkövetett terrorcselekményre készülnek magyarok ellen. Vagy bárki ellen...
Látom működik és sikeres a gyűlöletkeltés kreténeknél.
Kormányunk és hívei oly intelligensek, demokraták és hazafiasak, hogy akár honfitársakat, vagy akár bárkit tömegestől mészárolnának a terroristáktól eltanult módon.
Ez már minden határon túlmegy, azzal együtt, hogy cseppet sem meglepő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.