A kivándorlás már csaknem minden második tinédzser számára egy létező opció. 

A HVG megbízásából készült Medián-felmérés alapján a 12-18 éves magyar fiataloknak a fele reálisnak látja, hogy húsz év múlva külföldön fog munkát vállalni.

A HVG megbízásából december elején több mint félezer 12–18 éves fiatal körében elvégzett Medián-felmérés sok témakörben számszerűsítette a mai magyar tinédzserek álláspontját.

A magyar tinik fele a külföldre költözésen gondolkozik

Forrás: Youtube

A Medián-felmérés arra is kitért, hogy vajon a tinik többsége gondol-e arra, hogy felnőttként hol fog dolgozni: Magyaroszágon vagy külföldön? A válaszadók 45 százaléka gondolja azt, hogy biztosan vagy valószínűleg 20 év múlva tartósan külföldön fog munkát vállalni, 34 százalékuk pedig úgy ítéli meg, hogy biztosan vagy valószínűleg egy másik országban is fog letelepedni.

24 százalékuk utasította el kategorikusan a külföldön való letelepedés gondolatát.

(HVG)

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"24 százalékuk utasította el kategorikusan a külföldön való letelepedés gondolatát."

Kb. ennyi a fityesz támogatottsága.
Szép kilátás, ha nem is olyan sokára csak a nyáj marad a karámon belül, az értelmesek elszöknek. A farkasoknak könnyű dolguk lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: Lesz folytatás. Számonkérés, vagyonelkobzás és börtön, te legnagyobb birkája a nemzeti akol illiberális világának. De már a fidesz birkák is lázadnak! nyultam.com/wp-content/uploads/2013/11/punk-birka.jpg
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
qxy
Kis üzenet a fiataloknak.
Nincs mami meg apuci aki meg csinálja helyetted .
Nincs aki ad pénzt . Meg kell dolgozni érte. De ez nem elég. Neked kell beosztani.
Sok fiatal jön ki tele álmokkal 1200 Eu havi nettó, de lakást bérelne 700 Eu ért, mert " ezt szokta meg'" három hét után menne haza mert éhen akar halni és meg van halva olyan fáradt.De kellene a legújabb Béjenvé is. Vagyis Kurvára meg kell dolgozni azért a 3000 Eu ért. de még a feléért is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.