No, most légy okos Domokos! Tételezzük fel, hogy a kormányfő nem mond igazat, amikor a saját vagyonosodásáról beszél, ugyan plebejusnak mutatja magát, a valóság mégis más. Emlékszünk arra, hogy a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint feleségével közös bankszámlájukon 993 ezer forint megtakarítása van, ezenkívül csak adóssága van a családnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
"" nekünk Mohács kell...""--- pedig még szóltak és szólnak. És egyre többen...
tudode
Ha lehámozzák a TÁRSADALOMTUDÓSOK azt, aki KAPASZKODIK a hatalomba, mint az EGY KUTYAPISZKOSBA, az életéhez, azok, velem együtt ÁTLÁTJÁK, hogy
,
-- ENNEK első áldozata dr. Torbán József volt a szó LEGSZOROSABB ÉRTELMÉBEN, megízleltetve a HATALOM ízét,
.
-- következtek azok, akiknek a JOBBAN FOGÓ ELMÉJÉRE utazott, és klf. hadicselekkel KINYIKKANTOTTA,
.
-- aki még ÁLL a VÁRTÁN, szuszogva követi árnyékként, azzal még ÁTTÉTELESEN, pl. Czeglédyn keresztül be szeretné cserkészni, de VALAHOGY NEM MEGY NEKIJE!
.
-- a 2018-as GYŐZ-ELEMÉT úgy barkácsoltatta össze, mint ÁCS a tetőt, innen is egy kicsit, onnan is egy kicsit, jöhetnek a HOTAK is, és FELTALÁLTA FELCSÚTI enyvet, a GYŐZTES KOMPENZÁCIÓ LENYÚLÁSÁT!
.
Azét megszólalhatna az az INFORMATIKUS team, akikkel MEGBUZERÁLTATTA a kütyüt, aztán, valahogy ÖSSZEÁCSOLT valamennyit, de nem 2/3-ot!
.
Ez Mr Orbán Győző sarja, akit nem TUDOTT LEGYŐZNI, miközben rugdosta egy szál tulipán eltulajdonításáért!
.
Amíg EGY CINKOSTÁRSA lesz, levakarhatatlan, mivel NINCS SOK VÁLASZTÁSA!
papa.49
Meg az eltitkolt kb. 500 milliárdos vagyon, meg az erdélyi kastélyok vagy 4 db. és még Francia országban is van egy kastélya a rossz nyelvek szerint !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.