Orrsövény műtét után lábadozott a férfi, nem sokon múlt, hogy testének a töbi részét is pozdorjává törje a lezúduló törmelék.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tudom nem szép dolog, de nekem a klasszikus vicc ugrott be róla:
Nagypapa ül a fotelben és olvas, a kanapén ül a nagymama és kötöget szép csendben. majd leteszi kötést feláll és kimegy. Pár másodperc múlva a falóra nagy robajjal lezuhan a falról, pont oda ahol a nagyi eddig ült. Nagyapó fel sem nézve a könyvből dörmögi: mindig mondtam, hogy ez az óra késik! =))
kissé felnőttem
kásler kártyavára kezd összedőlni? pedig azt dalolják minden jól működik az egészségügyben: lásd esik minden lefelé plafon is? mért ne? honvédkórház: honvédek lettek a civileket besorozták hogy parancsra lehessen felelősségre vonást alkalmazni holnapután tán a rabokat vezénylik kórházi munkásnak ( Bocs nem akartam sugni de itt már bármi...)
kissé felnőttem
@Mirabilis: hát lemondok az örökségükről mert az tőbbszáz évnyi lesz kis négyzetméteren
szaboria1
Kásler úr erre kellene költeni azt a 800 milliót és nem magyarság kutatásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.