Nagyon éles küzdelemre számít a kormány az európai parlamenti (EP-) választáson, amely sok szempontból sorsdöntő lehet Európa számára – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Kovács Zoltán, akit a nap folyamán tartott miniszterelnöki sajtótájékoztatóról kérdeztek, közölte: a cél a májusi EP-választás után többségbe kerülni azokban az intézményekben, amelyekben ma a bevándorláspárti többség olyan terveket próbál elfogadni, amelyek a migráció intézményesítését, felgyorsítását célozzák.

Kovács Zoltán: az EP-választás sorsdöntő lehet Európa számára

Fotó: YouTube

Kitért arra is, hogy nemcsak az Európai Néppárt, hanem adott esetben más pártok részvételével is létrejöhet az a többség – az EP mellett az Európai Bizottságban is –, amely meg tudja akadályozni a bevándorláspárti politikát.

Kovács Zoltán úgy vélekedett, hogy a magukat liberálisnak vagy progresszívnek nevezők bevándorláspártiak és – mint megjegyezte – Magyarországon "az antiszemita Jobbik" is ide tartozik. A kereszténydemokraták, a jobbközép, valamint sok tőlük jobbra álló európai formáció viszont elutasítja ezt a felfogást.

Megismételte, hogy ez lesz az első olyan alkalom, amikor van közös téma, amely összekapcsolja a nemzetállamokat, mert eddig az EP-választások többnyire az adott országokban a politikai helyzet képezték le.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Visszaböfögi amit a gazdaállata tegnap összehordott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> http://tinyurl.com/kp95cw8...
Szeparepa2
Bizony az lesz... eldönti, hogy mikor (de mindenképp hamarosan) kerültök életfogytig fegyházba hazaárulásért...
simmering73
A fidesz szempontjából lesz sorsdöntő, majomparádé.
SystemError
Kevés politikus szenvedéseit nézném első sorból de ő köztük van...
lusta
Szögezzük le. O1G a sajtájon a következőt mondta:
˝Mi is világosan megfogalmaztuk a célkitűzéseket, szeretném ezt megismételni, az szeretné a magyar kormány, hogyha Európa, az európai unió minden intézményében a BEVÁNDORLÁSPÁRTI erők kerülnének többségben.˝
Ebből következik, hogy a leginkább bevándorláspárti az O1G és a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk a barcikai rémmel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok