Étkezési utalvánnyal és meghosszabbított ügyfélfogadással segít a XV. kerületi önkormányzat a késedelmes folyósítás miatt – jelentette be a kerület a honlapján.

Budapest XV. kerületének polgármestere, Németh Angéla péntek délelőtt a kerület honlapján közölte, hogy

étkezési utalványokat osztogat azoknak a nyugdíjasoknak, akik érintettek a csúszásban.

Ahogy azt korábban megírtuk többen is jelezték pénteken, hogy nem kapták meg reggel bankszámlájukra a nyugdíjukat. Az OTP-nél úgy tudják, hogy csak hétfőn lesz nyugdíj. A Magyar Államkincstár azonban délelőtt háromnegyed tizenegykor közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy nincs fennakadás a nyugdíjak kifizetésénél, és azt ígérik, még ma megérkezik a pénz a bankszámlákra. A postai kifizetések hétfőn indulnak.

A nyugdíjfolyósítás akadozása miatt Németh Angéla, a 15. kerület polgármestere úgy döntött, az önkormányzat étkezési utalvánnyal segít azoknak, akiknek a késedelmes átutalás, illetve kézbesítés már a hétvégén gondot okozhat.

Kedves kerületi nyugdíjasok!

A XV. kerületi önkormányzat vezetése is értesült róla, hogy késnek a januári nyugdíjak. Így egyelőre bizonytalan, hogy mikor juthatnak a nyugellátáshoz a kerületi nyugdíjasok, erre a hétvége előtt kevés esély mutatkozik. Ebben a helyzetben nekünk kell segítenünk.

Ezért úgy döntöttem, hogy azon nyugdíjasok számára, akiknek veszélybe kerül a hétvégi megélhetése a nyugdíjak csúszása miatt, azonnali segítséget nyújtunk.

A döntésem értelmében a Polgármesteri Hivatal pénteken (2018. január 11-én) meghosszabbított ügyfélfogadást tart 18 óráig, és az érintettek étkezési utalványokat vehetnek át a nyugdíj késése miatti nehézségek áthidalására.

- írta a honlapon Németh Angéla polgármester.

A közleményből az nem derül ki, milyen típusú étkezési utalványról van szó.

Forrás: Index, 24.hu, bpxv.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@papa.49: Szabad illibsi országban élünk.
Minden polgár szabadon választhat, hogy vagy eszik, vagy lakik, vagy gyógyszert vesz.
Lehetőségek széles tárháza!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nevemnick: Mikor volt olyan, hogy vállalták vlna bármiért is a felelősséget ???
Én nem emlékszem ilyen történetre !!!
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
tulipan
@papa.49: A felelősök, a narancsos haramiák propagandája szerint, mindig csak sötétben bújkáló ellemzékiek lehetnek, még akkor is, ha ta felső vezetésnek 15 éve, még a közelében sem voltak !!!
menekült
@tulipan: Zugló az a XIV. kerület, Karácsony Gergely a polgármester. A XV. kerület az Újpalota-Rákosőalota-Pestújhely. A polgármestert szeptemberben választották meg mert a korábbi, Hajdú László áprilisban országgyűlési képviselő lett. A civil jelölt Németh Angélát Hajdú László és ellenzéki pártok támogatták. Azzal a fideszes László Tamással szemben nyert, aki a kampányában jogsértő eszközöket használt (pl iskolásoknak osztogatott ezt-azt), és hazugságokat állított Németh Angéláról.

Szóval a kerület jól választott!
szaboria1
Meg látszik nem fideszes pm. és egyből tudott intézkedni ilyen emberek kellenek nem pedig a seggnyalók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.