Ökológiai gazdaságáról ismerték. Gyakran úszott a tóban, még télen is.

Szombathelyi Tibor, az Élet Iskola megálmodója veszítette életét vasárnap a bárdudvarnoki tóban, közölték a Facebookon. Ahogy beszámoltunk róla, jég alá szorult és meghalt egy férfi a Somogy megyei Bárdudvarnok egyhektáros tavában. A holttestet a parttól 30 méterre, a 6-8 centiméteres jég alatt találták meg.

Télen is gyakran úszott a tóban a férfi, aki vasárnap belefulladt

Fotó: Facebook

Szombathelyi Tibor a permakultúra elvei szerint építette gazdaságát már bő két évtizede, miután párjával úgy határoztak, hogy egy természetközeli helyen akarják felnevelni gyermekeiket – írja a 24.hu. Célja az volt, hogy minél többen álljanak fel a számítógép mellől, és lépjenek ki „a valódi életbe”. Facebook-oldalát 17 ezren követték, országszerte előadásokat tartott és egy ideje saját birtokán fogadta az érdeklődőket.

A lap korábban megírta, hogy Szombathelyi Tibor telente is gyakran úszott a tóban, vasárnap is ezért ment a vízhez. A rendőrség az ügyben kizárta az idegenkezűséget.

(HVG)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
@ila51: szegénynek mit kellett átélnie a jég alatt. Csodálatos környezetben élt, igaz, nagyon sok munkával. De egészségesen.
ila51
@vukkocska: Igen , ezt csak a természetet szeretve lehet bírni ...
" A kötelet nem lehet tolni , mindent a maga idejében . " Nem ezt az időt képzelnénk el .
Sok követője volt , én csak most hallottam róla először . Nem vagyok egy facebook rajongó , csak a gyermekeimet , rokonaimat követem . Ma a fiam osztotta meg , Ők célul tűzték ki az otthon teremtésben hogy hazajönnek , és itthon építenek ilyen kis önellátó farmot a Balaton északi részén .
TomasP
Egy ilyen múlttal és felkészültséggel nem hiszem, hogy véletlen baleset érte. Részvétem a családjának.
wpym
Aki igy el es gondolkodik, hogy a picsaba hal meg igy???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.