Ilyen nagy és ilyen költséget O1G feliratot még nem láttunk. 

Az alkotója egy Floridában élő magyar pilóta, aki nem sajnálta sem az idejét, sem a pénzét a mű létrehozására, annak ellenére, hogy az ő O1G-jét nem lehetett sem lefotózni, sem levideózni. Azt ugyanis nem rajzolta, égette, matricázta, taposta, véste vagy festette valamilyen többé-kevésbé szilárd felületre, hanem útvonalként végigrepülte.

A bő három órán át (plusz jó 2 óra vezetés hazáig) tartó akcióhoz most vasárnap kibérelt egy Cessna gyártmányú egymotoros kisgépet, amivel durván egy kilométeres magasságban lényegében keresztberepülte a floridai félsziget déli csúcsát keletről nyugatra, a világhírű Everglades mocsár fölött.

Ekkora méretben még soha nem írták ki a tüntetések Orbán-gyalázó jelszavát

A felirat a pióta számításai szerint nagyjából 7200 négyzetkilométeres felületet fed le, ami többé-kevésbé megegyezik Borsod-Abauj-Zemplén megye területével és Magyarország durván 1/13-át teszi ki.

"Irigykedve néztem, ahogy az emberek Magyarországon a hóba tapossak az O1G feliratokat. Sajnos itt utoljára 40 éve esett a hó ezert erre itt esélyem se lenne."

(444)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
De jó fej! Orbánt már olyan sokan utálják-gyűlölik itthon,és külföldön,olyan sokan átkozzák el,egyszer majdcsak hat valamelyik átka valakinek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Mekkora reklam mar ez az O1G(eniusz). Szerintem amilyen troll a kis pufi, Apr.1-en O1G-s poloban fog megjelenni.
Dr plágium
Orbánt gyalázó???
Bayer akkor itt dicsér? „No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”
És van még nagyon sok... a fidesz nyalói nem spórolnak a hasonló gyalázkodó kijelentésekkel.
Remélem megérem még amikor ezek a gerinctelenek, akik nem tisztelik mások véleményét, akik képtelenek normális kommunikációra stb. nyüszítve menekülnek.
simmering73
Jól mondja ez a buta @Eriksson "nagy az Isten állatkertje". Nem az a baj, hogy nagy, te fekete lyuk, hanem az, hogy túl alacsony a kerítés, és az olyan agyatlan barmok mint te is, szabadon kószáltok az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.