A túlóratörvény és a kormány ellen tüntetnek szombaton országszerte.

Itt lesznek tüntetések szombaton – Budapest és a vidék is megmozdul

A megmozdulások nem csak Budapestre korlátozódnak, az összes megyeszékhelyen és kisebb városokban is lesznek demonstrációk.

Az azonnali.hu összegyűjtötte, hol és mi várható szombaton.

A fővárosban négy helyszínről – a Blaha Lujza téren, az Oktogonon, a Hősök terén és a Szabadság híd északi hídpillérénél, az M4-es metrólejárónál – indul és a Clark Ádám téren (tehát mégsem a Kossuth téren) találkozik a tüntető tömeg. A Budapest Blokád névvel illetett megmozdulás célja a belváros megbénítása. 

A változásról Molnár Áron színész is beszámolt közösségi oldalán:

Budapesten kívül az alábbi magyarországi településeken lesz tüntetés:

Szegeden forgalomlassító, „sétálós" demonstrációra készülnek, Salgótarjánban lesz autós felvonulás és sávlezárás, de Szekszárdon és Győrben is félpályás útlezárással terveznek tiltakozni. Miskolcon „erőszakmentes”, de „dühös” véleménynyilvánításra számítanak, Pécsett lesz nagygyűlés, és nem maradnak tüntetés nélkül például a szombathelyiek, a debreceniek, a békéscsabaiak, a szolnokiak vagy tatabányaiak sem.

Külföldi helyszínek is lesznek, a "Hazajöttünk túlórázni" nevű Facebook-csoport gyűjtése szerint lesz tüntetés

Oslóban, Stockholmban, Bernben, Amszterdamban, Hágában, Londonban, Swanseaben, Stuttgartban, Dublinban, Münchenben, Bécsben, Hamburgban és Berlinben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Donáld Tramp: Anyádat hogy hívták te rohadt fidesz faszparaszt! Elmész te a jóbödös kurva anyádba! Hogy a szívlapát csókolja meg azt a fidesz faszszopó pofádat, te szarházi!
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Anyádat hogy hívták te rohadt fidesz faszparaszt! Elmész te a jóbödös kurva anyádba! Hogy a szívlapát csókolja meg azt a fidesz faszszopó pofádat, te szarházi!
Eladott Ország
@Donáld Tramp: A fideszes kultúrharcosoknak üzenem (legyen miről hörögni), hogy közel 200 magyar író szolidaritását fejezte ki a ma utcára vonulókkal, és a társadalom legkiszolgáltatottjaibb tagjaival, akik jellemzően nem tudnak utcára vonulni, pedig fáj mindenük. Nem tudom, ma országszerte hányan lesznek kint az utcán, de hogy léteznek, az egészen biztos. Aki úgy érzi, hogy már eléggé fáj, az csatlakozzon hozzájuk! Mindenki tegye a dolgát a saját helyén és tegye fel a kérdést magának: még mindig van hova hátrálni?
index.hu/kultur/2019/01/18/irok_a_szolidaritasert_nyilatkozat/
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=355547215030521&id=355102141741695
Donáld Tramp
@Eladott Ország: Moderáld magad gyerek, ha már ezen az oldalon nektek nincs aki megtegye !
A Sz@rabb közül, a Kevésbé SZ@RT választottam ! A HAZAÁRULÓK helyett.
Donáld Tramp
De könyörgöm miért nem HÉTKÖZNAP !!!??? ... Kapnátok a pofátokra munkakerülők...
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.