A hvg.hu birtokába került felvételek segíthetnek tisztázni, hogy történt-e a fegyveres biztonsági őrökkel szemben erőszakos cselekmény, mint ahogy azt állítják.

A hvg.hu kedden tette közzé azokat az eddig még nem publikált felvételeket, amelyek a december 17-ei tévészékházban történt eseményeket olyan nézőpontból mutatják be, amiket csak az MTVA kamerái tudtak rögzíteni, lévén hogy Hadházy Ákost egy ponton a fegyveres biztonsági őrök olyan folyosóra vitték, ahová rajtuk kívül csak a tévé dolgozói tudtak kamerákkal bemenni.

Új felvételen, ahogy Hadházyékat kidobják a tévészékházból – videó

Fotó: részlet egy korábbi Facebook-videóból

Mint ismert, ezen a napon reggel dobták ki a fegyveres biztonsági őrök Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselőket, az ügyészség pedig január 21, hétfőn arról adott ki közleményt, hogy a képviselők viselkedtek erőszakosan, a biztonsági őrök pedig jogosan jártak el, épp ezért a képviselők által benyújtott feljelentéseket elutasították.

A hvg.hu cikke szerint a vágatlan, 14 perces felvétel segíthet tisztázni, hogy történt-e aznap hivatalos személy elleni erőszak a tévészékházban.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
És mi van Kunhalmi Ágikával? Mert előtte aztán nincs akadály. Csak egy lengőajtó...
Antionesta
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
Jozefina
Remélhetőleg az Eu Néppártban ülő fidesz párti képviselők is láthatják, már több felvételen, hogy Magyarországon a megválasztott ellenzéki képviselőkkel milyen erőszakot követnek el. Diktatúra a javából!!??
tudode
Tudatosítani kell, hogy.a .. K Ö Z T É V É... K A L Ó Z . O. K ... tévéje, oda csak azok léphetnek be, akik NYOMJÁK a szekerét annak, aki csak verbálisan, jogszerűen
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=2s
.
És azt is, hogy a RENDŐRSÉG felett van egy MAGASABB RENDŰ, a kalózok védelmét ellátó magánizé is!
.
Egyértelműsíteni "kellene", mi is van ebben a KUPOLDÁBAN!
Eriksson
Nincs megjelenésében gusztustalanabb képviselő a magyar közéletben, mint ez a két volt LMP-s. Normálisnak alig mondható ruházat, csapzott, ápolatlan haj, széttaposott lyukas zokni, a végtelen igénytelenség a jellemzőik. Na és a viselkedésük!? Ezek volnának a választóik érdekképviselői? Nem kis szégyen ez a szavazóikra nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.