Idén a családok még kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a a csok támogatást.

Az elmúlt évben már csaknem harmincezer család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt, így 2015-től már 95 ezer család otthonteremtését segítette az állam a csok keretében – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombaton Budapesten.

Rétvári Bence sajtótájékoztatóján hangsúlyozta:

ez azt jelenti, hogy az elmúlt négy évben összesen 274 milliárd forintot használhattak fel a csok keretében a családok otthonteremtésre.

Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly

Mivel idén a családok még kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a támogatást, 2019-ben a büdzséből 242 milliárd forint használható fel a csokra – tette hozzá a politikus.

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

(MTI)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akik meg nem doglottek bele a svajci hitelbe, jarai zsigmond fideszes forszirozasara, azokat most teszi tonkre a csok-kal a kuszaszemu bankrendszere...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Tévedhettek a franciák is, vagy kitudja milyen SZOLGÁLTATÁSÉRT KAPTA A NOVÁK SZATYOR EZT !!!
karma1
@papa.49: Nagyon csodalkozom, mert amilyen arrogansan rakerdezett az utolso francia tv beli riportjaban a riporternore, hogy "beszel maga magyarul?", hat azert az egy kicsit (nagyon) kioktato volt es nagyon megalazo. Azon elcsodalkoztam, hogy 2 nyelven is beszel - volt ideje a kesoi kadar rendszerben tanulnia!-, de azert ha en francia lennek, es a francia tv egy nepszeru riporteret igy megalaznak, hat en nem rohannek becsuletrendet adni neki...Lennek annyira soviniszta. Csodalkozom is erosen, - itt valami masnak kell lenni a hatterben.
papa.49
Meg egyébként is a francia médiából kéne egy tájékoztató erről mert az mti. nagyon HAZUG !!!
Hellcat
@magyarbakancs: Ez a lényege...szaporítják a szavazóbázisuk...értelmes ember aki építene új házat még akár vidéken is...még a három gyerekes csok sem elég semmire, nemhogy családi házra.
Mézike
@Eladott Ország: @adrenalink: Emelem kalapom előttetek! :-) bizonyára valamilyen formában kapcsolatban állhattok kissé nehezebb felfogású emberekkel , mert e nélkül nem lehet végig csinálni amit ti a @Shikari: _val megpróbáltatok.:-)
Mézike
@Shikari: Hááát akkor az emútnyócévé is jó volt. nagyjából ugyanaz az alapfelállás. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.