Az ellenzéki politikát nem a politikusok, hanem a baloldali média uralja, és még katasztrofálisabbá teszi a vereségeket, de mit számít nekik, amikor cseng a kasszagép. Az elmúlt három hónapban egymillió szavazót veszített az ellenzék. Ez egy hírlapi kacsa, de ugye azonnal fölfigyelt rá a nyájas olvasó, és böngészni kezdte a cikkemet. Félmillió támogatót veszített a Fidesz – harsogják az ellenzéki propag…, pardon: független-objektív médiumok. Ezt állítja ugyanis a Medián. A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet egy megbízható intézmény, értendő ezalatt: jó pénzért meg lehet bízni azzal, hogy az ellenzék szája íze szerint kutassa a közvéleményt. Ha valakinek déjá vu érzése támad, nem alaptalanul: mit is olvashattunk 2018 szeptemberének utolsó napjaiban ugyanezen médiumokban? Ezt, kérem szépen: „Medián: Félmillió szavazót veszített el a Fidesz a választások óta.” És mit olvashattunk például 2017 májusának legelső napjaiban: „Félmillió szavazót vesztett a Fidesz három hónap...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Jézus Mária! Hiányzik másfél millió szavazó. Fidesz félmillió, ellenzék egymillió (ki maradt?).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Amit elvesztettek a réven, azt elvesztették a vámon is.
csak úgy....
@durbincs: majd el felejtettem, üröm vót véled koketálni...
ugye te vagyol a leg okosabb gyerök ,nálatok az családba?
advocat
Jézus Mária! Hiányzik másfél millió szavazó. Fidesz félmillió, ellenzék egymillió (ki maradt?).
tulipan
@durbincs: Te barom, narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér, ott a Polesti 10 emelet mélységben levő bányakecódban!
Ennyire hülye még Te sem éehet, hogy egy olyan cikket próbálsz reklámozni, ami nem is létezik!!! Tehát 5 évnél is régebbi! Ez a baromság, még tőled is a csűcsnak minősül!! Te szörnyszülött román!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.