A Miniszterelnökséget vezető miniszter nem olvas rendszeresen újságot, a kocsmai közéleti stílus pedig az ellenzéki oldalon van. Újabb cenzurális lépések jöhetnek a médiában a gyerekek védelmében.

(Forrás: hvg.hu)

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Nofene, az a tiszta szájú Bayer Zsóti már átállt az ellenzékhez, és a baloldali sajtót képviseli?
Gulyás, neked elmentek otthonról...
Nagyon hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Aki Én: Meg fogjuk nézni, hogy a következő bukott választás után, hogy fogtok megint magyarázkodni és összeesküvés elméleteket gyártani!
Lehet, az uszítókat gyűjteni fogják. :-)))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: Én nem fogok választást bukni, ahogy te nem fogsz választást nyerni. Mindketten a rossz kormányzás áldozatai vagyunk, csak te élvezed, mint a papbácsis felnőttfilmeket.
Nyugi van beteg, nem te vagy a király. De még csak gőzmozdony sem :)
Sámannus
Jól mondod seggfejkém JOBBOLDALINAK, nem fidesznyiknek
Shikari
@Aki Én: Nekem tetszik Orbán rendszere és a politikája. Így nem lehetek vesztes!
Aki Én
@Shikari: Boldogok a lelki szegények, így te tényleg nem lehetsz vesztes :)
Jobbulást!
RonaGyuri
Na ez igazán jellemző

A kormányzati hazugságok ellen firkászi csúsztatásokkal

A Népszava derék publicistája – okkal és joggal – háborodott fel azon, hogy és ahogy a derék Gulyás pajtás a „morális fölényről” értekezett.
Helyesen állapítja meg, hogy az ő értékrendjükben „Az erkölcsösség ismérve, hogy az újságíró – vagy bárki más – támogassa a nemzeti együttműködés rendszerét. Ne kritizáljon, ne keressen a kákán is csomót, szépen álljon be a hatalom támogatóinak sorába.”.
Még abban is van ráció, hogy az un. „agit.-prop. osztály”-okat emlegeti. Azonban a végszó „akadtak, akik azért lázadoztak, igyekeztek tágítani a határokat. Míg végül az egész rendszer megbukott.” nagyon mellément. Ez nagyon távol van a valóságtól, főleg ami a sajtómunkásokat illeti. Inkább azokhoz a történetekhez tartozik, amik a gengszterváltás katarzisában születtek. Mint az a derék fírkász, aki azzal dicsekedett, hogy miközben lelkendező május 1-ei riportokat nyomatot az egyik alanyt rádumálta, hogy olyan számot kérjen, ami szerinte nem kedves a fensőbbségnek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok