Mert a nemzetközi sajtóban 36% a negatív, 61% a semleges, és csak 3% a pozitív cikk az országról. A Magyarország nemzetközi médiaképéről készült elemzés a 2017-eshez hasonló következtetésre: az ország megjelenítése a nemzetközi médiában továbbra is "ellenszélben" történik, mondta egy rendezvényen Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója, írja az MTI. Közölte: a semleges cikkek száma és aránya továbbra is magas (61 százalék), a kritikus, kedvezőtlen cikkek (36 százalék) aránya elsöprő többségben vannak a pozitívokhoz (3 százalék) képest. A központ a meghatározó 120 nyomtatott és online nemzetközi sajtótermék Magyarországról szóló, politikailag releváns megjelenítéseit dolgozta fel. A kutatás 18 országra, 15 nyelvterületre terjedt ki és a 2018. január 1. és 2018. december 31. közötti közléseket vizsgálta.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyébként tartok tőle, hogy az MTI-s ferdítésben olvastok! =))
solidedge
K. Aladár akit kettős gyilkosságért ítéltek el kifogásolta hogy a bíróság őt rossz színben tüntette fel. Tucatnyi elmarasztaló mondat mellett egy dicséretet sem kapott. Hát kb erről szól a fenti cikk.
simmering73
Elírás történt! Pontosabban 61% negatív, 36% semleges és 3% pozitív. És még ez is hízelgő az országra nézve.
kereső
Orbán viktor és élcsapata HÚSZ!!! éve folytat dezinformációs kampányt /hazugságok tömkelegével Magyarország ellen.
Amit a kormány most dezinformációank mond a külföldi sajtóra utalva- az a valóság. Már maga a hir is egy dezinformáció!!-mármint a kormány közleménye.
A plakátokról ne is tegyünk emlitést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.