A kormány jelentős összegű átcsoportosításokat eszközölt az idei költségvetésben a pénteki Magyar Közlönyben megjelent rendeletek alapján. Egyrészt feltöltötte a Központi Maradványelszámolási Alapot, majd innen továbbosztotta az átcsoportosított és meglévő pénzeket, másrészt a rendkívüli tartalékból is több mint 24 milliárd forintot osztott szét. Összesen így 99 milliárd forintot mozgatott meg a kormány az idei büdzsében pénteken. A Központi Maradványelosztási Alapba 42 milliárd forintot csoportosítottak át, a pénzt több területről vonta el a kormány. 24 milliárd forint a rendkívüli tartalékból is elköltésre került pénteken. Ennek fele, 12 milliárd az Eximbank tőkeemelését szolgálja. 1,6 milliárd forintot adtak a Terrorelhárítási Központ beruházásaira, 1,9 milliádot kapott a Magyar Államkincstár,788 milliót adtak Orbánék a határon túli oktatási és kulturális feladatok támogatására, pontosabban a felsőoktatásra, 791 millió forinttal pedig megnövelték a Vasas stadion beruházásához...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vajon ehhez az ELVONÁSHOZ "is" tolmácsra lesz/van szüksége Mr 20%-nak
.
---- Kér tolmácsot? - Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott!
.
www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk
.
Vajon ezt az ÁTCSOPORTOSÍTÁST hogyen kell becézni az ÁTCSOPORTOSÍTÁSON túl biztonsági PÉNZTÁRNOKKÉNT!
.
Ez a MANŐVER "csak" KUSZASZEM őfőméltósága KÖZGAZDASÁGÁBA férhet bele! Coki vissza a KIHELYEZETT lóvét!
kereső
Dolgozott a kormány pénteken- nem is tudom miért szeretik pont péntek este megjelentetni a magyar közlönyben ezeket a rendeleteket! Lehet,hogy nem is tehetné meg, hogy csak úgy uk-mukk boritja a költségvetési törvényt? Kormányrendelettel?
Há hol marad a jogszabályok hierarchiája?-és a magyar parlament törvényalkotó szerepe? Na de mindez semmi, ezzel a nagy átcsoportositással egyidejűleg megszüntették a fóti gyermekvárost! Kinek kell az a szép kastély-és a hozzá tartozó több hektár park???Tiborcz,mészáros,oroszok?
444.hu/2019/02/23/bezarja-a-kormany-a-foti-gyermekotthont

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.