Várdai Viktória Jáde az év egyik legmegrázóbb perében a másodrendű vádlott, L. Ada Rózsa védője. A házaspárt csecsemőkorú gyermekük megölésével vádolják, akár tíz év fegyház is várhat rájuk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Milyen igazságszolgáltatás folyik ma Magyarországon, ha még az ilyen, s ehhez hasonló esetekbe is beleviszik a politikát?!
papa.49
@Cicamama55: Itt már évek óta nincs igazságszolgáltatás, csak a pártérdekeket szemelőtt tartó jogszolgáltatás, sajnos, hogy az ország idejutott, köszönhetjük ezt a fél, negyedművelt politikusainknak, akik a jogász végzettségük mögé bújva csinálják a nyilvánvaló törvénysértéseket !!!
De mit várhatunk olyanoktól akik a 4 évet 6, vagy 9 év alatt tudták elvégezni ???
Cicamama55
@papa.49: Igen, a jogászoktól hemzsegő kormányunk feltalálta a módszert a törvényes igazságszolgáltatás elferdítéséhez...Szégyen, amit összemókolnak egy-egy számukra kellemetlen ügy eltusolásáért, terhelő bizonyítékok megsemmisítéséért!!! Mondjuk az, hogy ki hány év alatt végzett el egy iskolát nem mindig jelenti azt, hogy az az ember kevésbé lesz alkalmas majd a gyakorlatban. A városunkban volt egy olyan testnevelő tanár, edző-sajnos már elhunyt- , aki vagy 8 évig járt a TF-re...Nála sikeresebb edzőt, lelkiismeretesebb, önzetlenebb tanárt én nem tudnék nagyítóval sem találni az országban...Nagyon szigorú volt, de igazságos,. Imádták a gyerekek, sorban hozták haza az országos versenyekről a kupákat. Sokszor a jelessel diplomázókból kerülnek ki a különféle pályákra legalkalmatlanabb, kizárólag elméleti-tudós emberek... Nekem ez a tapasztalatom, de a lényeggel, amit írtál maximálisan egyetértek!
papa.49
@Cicamama55: Én két igen prominens pacákra gondoltam ez ügyben egyiknek se volt akadálya, csak a lustaság, ill. a totális érdektelenség !!!
papa.49
A témához pedig a kedves védő szerint mégis kinek kellett volna ezt megtennie, a körzeti gyermekorvosnak, esetleg a NEM FOGADOTT VÉDŐNŐNEK, mert szerintem AZ EGYÁLTALÁN NEM NEVETHETŐ ÉDESANYÁNAK !!!
Nem kéne a szerecsent mosdatni, mert nincs is miért ők a hunyók a SZÜLŐK NEM MÁS, viseljék a tettük következményeit emelt fővel !!!
Cicamama55
@papa.49: 17.46 Maximálisan egyetértek veled!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.