A jövő héten Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Most ezt miért?! Nem kellene. Hiszen ő is tudja, hogy semmi nem teljesül majd azok közül a feltételek közül amiket kért. Vagy el lesznek mismásolva.Szóba sem kellene állni orbánnal, nem hogy még idejönni és győzködni arról hogy rossz úton jár. Hányszor hagyja még magát átverni az Manfred Weber? Ennyire rossz emberismerő nem lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
papa.49
A csutitetű a zsebhokis vajon fogadja- e majd ???
Ez bizony komoly kérdés !!!
Sámannus
Injkább Moszkvába kéne neki menni és bemószerolni putyinnál, hogy az ő anyukáját is szidta egyszer Brüsszelben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.