Intenzíven osztályon ápolják a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját, M. Richárdot.

Az intenzív osztályra került a Dózsa György úti gázoló
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A Blikk úgy tudja, a férfi szívbillentyű-műtétje

nem volt problémamentes, ezért a kórházat egy ideig nem hagyhatja el.

Ügyvédje arról tájékoztatott, hogy M. Richárd egyelőre nem válaszolt az üzeneteire.

A bíróság végzése szerint M. Richárd megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015-ben Budapesten, az Andrássy úton közúti veszélyeztetést követett el egy kerékpárossal szemben, akit ezután bántalmazott, 2017. május 15-én szintén Budapesten, a Dózsa György úton pedig a sebességhatárt jelentősen túllépve összeütközött egy elé szabálytalanul beforduló másik gépjárművel.

A baleset miatt két ember meghalt, többen súlyosan megsérültek.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ebből szerintem egy szó sem igaz!
Jó lenne ha ez a tetű elnyerné méltó büntetését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Ezt se vegyük készpénznek! Nem reagál, rég nem látta senki, nincs fotó stb; csak egy kósza hír, hogy a műtéte megvolt, komplikációkkal, most intenzíven ápolják... akár igaz is lehet... akár az is lehet (és szerintem ez a SOKKAL reálisabb), hogy bőven volt ideje és lehetősége lelépni... Az utolsó felvillanása jó látványos és botrányos egy body-teremben. Azóta csak irományok és egy telefonos interjú jött ki... aztán ugyebár jött a bizonyos beharangozott szívműtét... ergo hosszú hetek óta oda tűnt el, ahová csak akart... talán már Malibu-ban álnéven élvezi a dolce vita-t... másik verzió, hogy megrendezik a halálát... jön a rémhír hamarosan, hogy jaj szegényt elvitte végülis a komplikáció és temetéséről a budapesti BV gondoskodik... vagy valami hasonló... ez a legtisztább; egy szem elé került állami pribék eltűntetésére és él mint hal a vízben valahol a nagyvilágban, a mi pénzünkön... Senki nem firtatta, hogy miből volt mesés sportkocsija, miből élt, hogy volt mersze így élni, fütyülni a szabályokra stb. Ilyet általában, spéci titkosszolgák, szuperügynökök, állami- illetve elit maffia (mi is a különbség) bérgyilkosok, top bűnözők (finom titkos állami és elit multis megbízásokkal) és hasonló figurák engedhetnek meg maguknak. Pl ilyen forma volt, aki meghalt pár éve (fiatal, mesés luxusban élő kozmopolita, 2-3 állampolgársága volt, cégei világszerte, véletlen pont ilyen helyeken mint Panama és Gabon többek közt), a "szerencsétlenül járt" nemzetközi útlevél- ill állampolgárság dealer srác (akit nyilvánvalóan az orbánmaffia likvidált, meglehet túl sokat tudott, vagy éppen konkrétan visszazsarolt)... egy rendőrautóban halt meg... csak úgy emlékeztetek halkan...a Wels ügy ugyebár (nyilván nem saját név)..
Van akit kinyíratnak, van akit csak eltüntetnek, mert nem volt áruló... sokféle eset illetve "megoldás", elvarrás van... lényeg hogy a birka rabszolgák semmit ne tudjanak, semmit ne értsenek, csak lehajtott fejjel, kiszolgáltatva, kussolva, bólogatva bégetve keccsöljenek...
arcmás
Próbálják áldozatként bemutatni, meg sajnáltatni, a kis buzi bűnözőt, mert csak a fidesz.
Anyátok, ti elkorcsosult állatok !!!

Valóban harc folyik Magyarországon: Vajon az őrület győz, vagy a józanság?

Szerintem Magyarország már sosem jön ki a balsorstépésből - mert megérdemli!

Magyarok istene?
Lucifer.
advocat
Egy komolyabb műtét után ez jár. Vagy nem? Orvosok?
namihami
Isten bizony, meg kell a szívnek szakadni az ilyen megható hírek olvasásától.
Szegény fiú, most izgulhatnak a család, a barátok és konditermi edzőtàrsak. És az áldozatok? Hááát, azoknak illetve azokért már nem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.