Márciustól magasabb fizetést kapnak a miniszterek – írja a kormány honlapján közzétett adatok alapján a napi.hu. A cikk szerint havi 1 979 400 forintot kap a miniszteri posztért Semjén Zsolt,Szijjártó Péter,Rogán Antal,Gulyás Gergely és Nagy István agrárminiszter. Mindannyiuk adatlapján szerepel továbbá az országgyűlési képviselői tiszteletdíj, ami további 891 000 forint fejenként. Trócsányi László havi bruttó fizetése 1 741 600 forint. Palkovics László, Kásler Miklós, Benkő Tibor szintén 1 979 400 forint bruttó kap havonta. A tárca nélküli miniszterek közül Bártfai-Mager Andrea bruttó havi fizetése 5 millió forint és Süli János szintén 5 millió forintot kap havonta bruttóban. A 1 979 400 forintos, azaz csaknem kétmilliós miniszteri bruttó fizetés nettóban – kedvezmények nélkül – több mint 1,3 millió forintot jelent.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mert "megérdemlik"! Sokba kerül a lelkiismeretük rekreációs szabadsága!
advocat
"Ezek" havonta többet keresnek, mint az átlagnyugdíj! És nem csinálnak semmit, a megfelelő helyen és időben adott barnanyelvűséget adó - kinek is - programon kívül.
Nyugdíjasok? Lehet választani!
papa.49
@advocat: ,,havonta többet keresnek, mint az átlagnyugdíj,, ÉVENTE !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.