Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a nőt, aki Zichyújfaluban megszülte, majd megölte gyermekét.

Horror Zichyújfaluban: 23 éves nőt gyanúsítanak az újszülött-gyilkossággal

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2019. március 16-án egy 23 éves nő ellen, aki a gyanú szerint egy zichyújfalui családi ház melléképületében a reggeli órákban megszülte, majd megölte újszülött gyermekét.

A nyomozók a sárkeresztúri nőt, őrizetbe vétele mellett, 2019. március 16-án gyanúsítottként hallgatták ki – melynek során a szülést elismerte –, és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Kihord egy terhességet valaki, megszüli, utána megöli...:(((( Inkább elhelyezte volna egy babamentő inkubátorban az újszülöttet, adva neki esélyt az élethez!! Minősíteni nem tudom az ilyen kegyetlen gaztettet!
tothjani
De miért hiszen ha a kép nem illusztráció akkor láthatóan jó körülmények között élt, és ha van jó munkája akkor már támogatást is kapna a gyerekre.
Persze ha nem dolgozik akkor csak a családi pótlék jár, de azt meg az Orbán hívők mindjárt elmesélik hogy 2010-*-óta menyit emeltek rajta hogy ne csak a gazdag és jól kereső emberek kapjanak támogatást a gyerekneveléshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.