A szakszervezetek számítása szerint a hosszabb munkaidő miatt éves szinten több mint egy plusz hónapot kell dolgozni a közigazgatásban. Ezt a 13. havi pluszmunkát figyelembe véve pedig már a kormány által ígért – de mindeddig csak lebegtetett –, átlagosan 30 százalékos béremelés sem 30 százalék. Ez az egyik kulcsmondata a legújabb HVG-ben megjelent "Mi Harminc?" című összefoglalónak.

(Forrás: hvg.hu)

Nagyvilág - 2019. July 23., 19:19
A britek nem örülnek Boris Johnsonnak
Nagyvilág - 2019. July 23., 21:08
Trump büntetővámokkal zsarolja Guatemalát

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csak jelzem,hogy itt és most pontosan az történik amit Orbán akar, és sajnos ezt zseniálisan kivitelezi. Sajnos a társadalom döntő többsége nincs azon a szellemi szinten, hogy ezt átlássa, és bizony simán beszopja. Mert bizony kérem kedveskéim, most nagy erőkkel zajlik épp a társadalom megosztása! Mert ahelyett,hogy egységesen mindenki kiállna egymásér, a másikért, önös érdek nélkül, a közszolgák kiállnának az éves 400 órás túlmunka meg a 3 éves munkaidőkeret ellen, a multiknál dolgozók meg kiállnának a közszolgák szopatása ellen, ehelyett mindkét csoport azon örömködik, hogy most, kibasznak a másikkal, és ezzel mindkét csoport pontosan azt teszi amit Orbán elvár tőle! A fidesz totális támadást indított a bérből és fizetésből élők ellen. A cafeteriás szívatás után, jönnek a kormánytisztviselők, a rendvédelmi szerveknél dolgozó közalkalmazottak, a buszsofőrök és ki tudja még milyen elbújtatott csak a gecire jellemző, sunyi módon kommunikált és elbújtatott jogszabályi intézkedések jönnek még.Vegyétek kezetekbe a sorsotokat, állítsatok fel a szakszervezeti vezetőiteknek összeférhetetlenségi szabályokat. Gondolok itt arra, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hány konföderációs szakszervezeti vezető, vagy ismert "érdekvédő" arc van, akit a kormány nem etet kézből felügyelőbizottsági tagsággal, igazgatósági tagsággal, vagy egyéb közpénzből fizetett stafírunggal. Egy igazi szakszervezeti vezetőnek ilyen megbízást nem lenne szabad elfogadnia, de elfogadja. Havi 500 ezer és 1 millió közötti bónusz jól tud jönni mindenkinek. Ez még érthető. Csak éppen ne legyen az ilyen személy szakszervezeti vezető, munkavállalói érdekvédő, mert valójában ez csak látszat, valójában a szelep szerepét játssza el és ezért lehet ma minden munkavállaló hátán fát vágni. Amíg nem lesz érdekvédelem, addig a fideszbűnözők minden olyan jogtól meg fognak benneteket fosztani, amit évtizedek alatt sikerült megszerezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Shikari: Azt hittem,hogy csak a tiédet olvasod!Bocsi!Azért remélem,egyszer azért szemen köpöd magad a fideSS segg nyalásért!
Shikari
@balos: Ha ezt humornak szántad annak kevés.
Shikari
@Nessy: Finoman mondom hogy a szakmunkásokat mérnököket informatikusokat szb magas bérrel keresik. Ha észrevetted.
Nessy
@Shikari: Lehet, hogy hihetetlen számodra, de ezzel tisztába vagyok!
Ezért írtam az" improduktív " területekről, melyeknek nincs sem gazdasági sem politikai hozadéka!
Shikari
@Nessy: Olyan társadalmat még nem találtak fel ahol mindenkinek dőzs volt.
Eladott Ország
@Shikari: tegnap; 15:58; Második legszegényebb Magyarország az EU-ban
https://hu.euronews.com/2018/12/14/masodik-le...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok