A miniszter a parlamentben riadóztatott migráció-ügyben, hiába cáfolt már az Európai Bizottság. Az ellenzék b-kategóriás konteónak tartja az egészet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A migrációs rémhírekkel hazánkban uniós választást lehet fölényesen nyerni. Ezt kell életben tartani a tények ellenére is. Milyen ország az ahol az igazsággal veszteni, a hazugsággal nyerni lehet?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
...valahol olvastam,hogy a Petike vett egy "ponit",amit "Rosinanté"-nek hívnak!
Nessy
Drága külügyérünk megkérdezte mi mindent kell még uniós pénzből megvalósítani? Pl. álomtitkár asszony szerint várják az uniós támogatást a bölcsődék építéséhez! Arról nem is beszélve, mennyi új utat, kórház felújítást, beruházást , fűt,fát, lombvirágot ígért a főnöke, uniós pénzből!
tudode
És a felcsúti SZÍNJÁTÉK folytatódik szégyen szemre a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK gyűjtőhelyeként!!!
.
Emlékezzünk az ELSŐ frakcióvezető TÜNDÖKLÉSÉRE, a NARANCSOS buktácsKÁJA/juk még hátra van!
.
---- Orbán Viktor első éve az Országgyűlésben
.
www.youtube.com/watch?v=61d1msY8RSU&t=109s
.
Nyíltan meg kell mondani, hogy HARMINC ÉV UTÁN egy "politikai szélhámosKÁT" tisztelhetünk abban, aki a rendszerváltás reménysége volt!
.
Vessen magára amiatt, mert a Costra Nostra az csak babazsűr hozzá képest!
kokopelli
Akkor értem! Orbán aszonta híveinek,hogy elmegy Brüsszelbe,de Strasbourgba érkezett meg!
Most akkor hová megy a Szarjártó harcolni,ha a főnök is eltévedt!!
Qqberci
Már az augsburgi csatára is ráb@sztunk, most meg még Brüsszel is...
Eladott Ország
Tanácsokat ettől függetlenül persze adhat Szijjártó Péter, ha épp úgy érzi. Hülyeségeket azonban ettől még nem feltétlenül kellene beszélni. Különösképpen nem akkor, amikor vizsgálatok tucatjai indultak a magyar kormánnyal szemben, amiért az fokozatosan leépíti a jogállamot Magyarországon. Ha én is tanácsolhatnék valamit az egykori futsal sztárnak, akkor talán annyit mondanék: foglalkozzon inkább a sajtószabadság, a bíróságok függetlensége, vagy az alkotmány heti rendszerességgel történő jogtalan átírásának kérdésével, az ugyanis valóban érdekli a magyar embereket. Nem tud ez semmit a diplomáciáról, de az életről sem. 24 éves kora óta képviselő, azt sem tudja mi az a munka. Másoknak hülye utasításokat adni, berendelni, toporzékolni tud csak. Ja meg a főnöke idióta dolgait pofázni. Ha tanácsolhatnék neki valamit, az az lenne, hogy húzzon a bánatos picsába.
Eladott Ország
@durbincs: Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.
papa.49
Szargyártó csatázzál a budiban a kulával az méltó hozzád ))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@Eladott Ország: Tök mindegy! Ennek a halfaroknak, meg a többi csonthülye Narancsnyiknak, nem szabad semmit értelmesen írni, mert úgyis teljesen kifogatnak!
tulipan
@Eladott Ország: Ne erőlködj! Ennek a bunkó Halfaroknak, és a többi, szinte minden ugyanilyen Narancsnyiknak, tök fölösleges bármit értelmesen Írni, mert úgyis kiforgatják!
staro2
Harcoljál petike, harcoljál csak a virágokat le ne verd a teraszon!
kereső
Hé toporzékpéter, aki külügyminiszternek mondja magát!!Nem harcolni akarunk, hanem nyugodtan élni, dolgozni, gyermeket nevelni, szeretni, moziba-szinházba menni, jó könyveket olvasni, és szinvonalas ujságokat olvasni. Mi lenne ,ha ezárt harcolnátok? Vagy harcoljatok, bánja a fene- legyen tiétek felcsút-és környéke, de az ország többi részét hagyjátok meg nekünk, hogy úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. Nem állandó harci lázban égve, rogatásoktól frászt kapva. Meg kéne már ezt oldani!
solidedge
A migrációs rémhírekkel hazánkban uniós választást lehet fölényesen nyerni. Ezt kell életben tartani a tények ellenére is. Milyen ország az ahol az igazsággal veszteni, a hazugsággal nyerni lehet?
nevemnick
Épeszű, értelmes ember inkább békét köt, de ez az izé a nagyfőnökével együtt háborúzni szeretne.
Petykovics vegyél a búcsúban (ha eddig még nem vettél) egy zacskó műanyag kotonát, harckocsit, repülőt, és esténként a konyhaasztalon játszd le magaddal, vagy a nagyfőnököddel a brüsszeliek és az amcsik elleni háborútokat. Lenyugodtok, és békén hagyjátok az ország népét.
Addig-addig háborúztok, míg egyszer valamelyik fél megunja a hülyeségeiket, és szétrúgja az ülőgumótokat.
Qqberci
Petike, ha egy kicsit tovább mész, ott lesz Hollandia, ott szélmalmokat is találsz, hogy legyen mivel harcolni...
tulipan
@solidedge: SAJNOS.nagyon rövid is lehet s válasz B U T A !!
kokopelli
@Qqberci: már azzal is,hogy az elég távol volt Augsburgtól,mert a németek is "Lech-mezei
csatának" emlegetik, a Lech folyó melletti nagy "játszótéren" történt gyakorlatot!! ;-))
Nessy
Ha ennyire harcos kedvükben vannak pártunk és kormányunk "bölcsei", templom építés helyett menjenek harcolni Afrikába! Legalább tényleg odavinnék a "segítséget," ahol szükség van rá!
Ja, hogy ott nem milliós fizetésért biztonságból pofázni kell, hanem lőnek is? Na, ez a "harc lényege"! Ott nem hirdetik a csatát, hanem vívják!
kokopelli
@Nessy: A "Lovas tesók" adhatnának neki egy "Rosinante"-t,de ne XXL nagyságút!! Gyakorolhat a kecs-
keméti "Szélmalom" csárdánál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.