Elszaladt a EMMI miniszter Kásler Miklós a Diákparlament elől. Pedig igazságtalan merényletre készülnek: a továbbtanuláshoz kötelező nyelvvizsgát várnak úgy, hogy a feltételek nem adottak. Aki így belenyúl a diákok életébe, annak állnia kell a sarat! A teljes videó itt érhető el: https://www.facebook.com/watch/?v=581182795986111

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ellenkezője FEL SE MERÜLT ))))))))))))))))))))
Nessy
Jelenlegi potentátjaink csak egy mikrofon állványnak, vagy zárt körben a híveiknek hirdetik az igét! A nem előre egyeztetett kérdésektől úgy félnek, mint ördög a tömjéntől! Mintha egy hangyafülnyit gyávák lennének az urak!
Igaz, ha nincsenek valós válaszaik, ha nem tudják, hogy aznap mire mit kellene válaszolni, mert nem írták le nekik "odaföntről", akkor szégyen a futás, de hasznos!
justhpeter
Ha beszari, hát beszari, a kormány nincs egyedül.
nezelodo
Jaj dokikám, a maga korában ne szaladgáljon már, bújjon el inkább a függöny mögé, mint a kenyéradója tette! Ha szaladgál, még a lábát töri, és az ambulancián nyolc tíz órát várakozhat, mire ráolvassák a tíz parancsolatot, és csak akkor mehet haza, ha addig meg nem hal a folyosón!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.