A mesterséges intelligencia az egyszerűbb munkákat veszi majd el tőlünk. A robotok kordában tartásához ugyanakkor kifinomultabb emberi képességekre lesz szükség.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Szerintem a mesterséges inteligencia alkalmazása miatt nem kell új munkát keresni!!! A szociális hálót kell bővíteni, kiterjeszteni, hogy abból úgyanúgy meg lehessen élni, mintha dolgoznánk. Sőt még jobban. Úgyanis a robotokat alkalmazó cégek adóbefizetéseiből mindezekre bőven jutna!!!
Eladott Ország
Akkor majd a robotokra illetve a vállalkozásokra kell kivetni az adót és a jelenlegi rabszolgatörvénnyel realizált 6 napos munkanap helyett kevesebb munkanapot kell ledolgozni, reméljük nem a jelenlegi rabszolga munkabérért.
kokopelli
A robotok nem "csinálnak" robotokat,ill.nem gyártanak az ember nélkül!
A SciFi -t felejtsük el,ill. hagyjuk a szórakoztató iparnak!!
csipetke
Húsz év?!Hol van az még?Hát nem tudjátok,hogy orbán 2030-ig tervez?Ha tényleg itt eszi a fene addig,akkor tényleg jöhetnek a robotok,mert már most sincs ember semmire.Nekem most egy kisebb átalakítási munkára kellett volna egy kőműves,és burkoló,de augusztus elejére kaptam ígéretet.Bakker! A mesterembereknél is időpontot kell kérni,mint az SZTK-ban.Sikeresen kiürítette orbán az országot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.