A jelenlegi rezsim regnálása mellett Magyarország egy elveszett ország, ahol senki sem azt, vagy úgy csinálja, amit más körülmények között szeretne, hanem úgy csinálja, ahogy lehet, ezért újra emigrál Kende Péter történész, a Nagy Imre Társaság elnöke.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ebben van valami jelképszerű; Kende ismét "diszidál", s közben "Végre visszakapjuk: hazaköltözik Magyarországra Cicciolina"! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És igaza van! Máshol lehet élni. De itt? Amikor már a szobor is egy "komcsi" maradvány?
RonaGyuri
azért ebben van valami jelképszerű; Kende ismét "diszidál", s közben "Végre visszakapjuk: hazaköltözik Magyarországra Cicciolina"! =))
tulipan
@RonaGyuri: Na, az kurva, meg is érdemli!!!
kereső
@tulipan: nekik nől még a fű is, itthon is lehet még belőle képviselő, akár fidess szinekben is.
RonaGyuri
@kereső: ez azért túlzás; nálánál a fityesznyikek sokkal ócskább kurvák! =))
kereső
Azért én nagyon neheztelek Kendére, és a többi irástudóra/gondolkodóra. Hamarébb is fel kellett volna ismerniük a NER természetét, és a maguk lehetőségeivel tehettek is volna ellene.De nem tették, és nem teszik. Ez a könnyebb út, elhagyni egy élhetetlenné vált országot,-és tudatlanságban hagyni továbbra is a népet. Minden tiszteletem mellett ez igy nem "fer" kende úr.
kereső
@RonaGyuri: nem hinném,hogy mára már olcsóbbak.De amig ilonka csak saját bukszájára hajtott, addig a fidessesek a mi pénztárcákból fizetik a prostikat.
tudode
Nem nagy ügy!
.
Túlélte ez a mini ország a TATÁRDÚLÁST, a FELcsúti dúlása is kiheverhető lesz ezzel a hatapotyiKÁVAL, örökül hagyva a BETONTEKNŐK garmadáját, amelyek arra a sorsra fognak jutni, mint a Stadler stadion
.
nb1.hu/hazai-labdarugas/igy-nez-ki-most-stadler-jozsef-stadionja--kepek
.
Amelybe BELEINVESZTÁLT százmilliárdokat, mintha csak FOCI LENNE A VILÁGON, miközben a felszín alatt rohad minden!
RonaGyuri
@kereső: bocsi én nem olcsót, hanem ócskát mondtam! =))
Egyébként sok mindent el lehet mondani Orbánról & bandájáról, de hogy OLCSÓK lennének??? Na azt nem! =))
Commenter
@kereső: Neheztelsz az értelmiségre, én ezt megértem, de gondold el hogy mennyi, mennyi neves szakembert művészt tudtak a nemzetiesch hablattyal megvezetni elsőre, sőt sokan a liberális "hitüket" is valódinak tekintették. Akik átláttak rajtuk azok már akkor átláttak rajtuk és eljövendő hatalmuk természetén amikor orbán átvette és átvállalta antall józsef-csurka és az mdf-miép plusz a boldogult mszmp "legalja" kommunistáinak örökségét, akikből a nem tisztelt ház elnökének szavaival sohasem lett demokratikus szalonna. Ebek harmincadjára juttatták az országot. Végtelenül visszataszító továbbá számomra hogy a 30 éves a rendszerváltás 30 éve szabadon jelmondatukat olyan kiemelkedő romák arcaival reklámozzák várossszerte mint a Gandhi gimnázium fiatalon elhunyt alapítója, miközben Pócs Jánost még csak meg sem rótták az roma égetős videóért és el sem határolódtak tőle. Ez a Ner és saját maga fölött álló kettős mércéje is ami legalább olyan alantas mint maga a rezsim. Hogy a nem tisztelt min. elnök állítólagos félig roma származásását és a Pócs esetre történt nulla reakcióját már meg se említsem...
tulipan
@kereső: Volt már, egy ideig olasz képviselő IS!!!
kereső
@RonaGyuri: Igaz, én olvastam ócsónak. Na ebben egyet értünk- ócskábbak...
kereső
@Commenter: akik átláttak rajtuk, ???-mégsem hallottam őket kiabálni! "gyerekek,ez nem az aminek mondja magát!"".Na ezért neheztelek-és nem csak Kendére, hanem a többire is. Ők is "genetikusan alattvalók"-jól mondta Kertész. Megérdemlik egyáltalán az "értelmiségi" titulust, azok után hogy hagyták félreveztni a népet orbán által?
tulipan
@Commenter: Sajnos, értetetlen módon, ezzel az üres, nemzetiesch hablattyal, a maga idején,még Hitler is nagyon sok, valóban okos/értelmes értelmiségi/tudós embert MEGVEZETETT
RonaGyuri
@tulipan: a kettő között az a különbség, hogy a német még valódi értelmiség volt, míg a mai magyar már sajnos az, amit a szocializmus felfrissített! =))
IOgaz ez kettős dolog, mert
egyfelől sokkal gyengébb,
viszont előttük van az eklatáns példák tárháza (Hitler, Sztálin,. Rákosi. Kádár, etc.), amiből akár fel is ismerhetnék a dolgot! =))
Yoda69
@RonaGyuri: Raadasul csiccsolina besugo ugynok volt, ugyanolyan mint orban.
kokopelli
@tulipan: ne felejtsd el,hogy egy vesztes háború,és egy gazdasági világválság után,az emberek min-
dent elhittek!A kamu gazdasági prosperitást megkajálták a németek,és azt is,hogy a Hitler a megváltó,
holott a propaganda osztálya volt a nagy erőssége. Nem összehasonlításképpen,de a többség nem "ül fel" az Orbánnak,holott még teljes foglalkoztatást sem barkácsolt össze,úgy mint az Adolf ?! Ilyenek az
emberek! A hablatyra vártak az emberek,de sokan le is léptek Európából!El sem tudom képzelni,hogy
ha Los Alamos summa IQ-ja Németországban jött volna össze,akkor ki írogatna most a neten!!!
tulipan
@kokopelli: Szerencse, pedig nagyon a közelében voltak...
kokopelli
@tulipan: ...hál isten időben elhagyták a nagy fejek Teller,Oppenheimer stb.-k zsenik Europát!
kokopelli
@tulipan: ..miért nem segít neki senki az álszent "elvtársai" közül! (;-))
tulipan
@Shikari: Mit keres egyáltalán a magyarok között egy ilyen magyargyűlölő, mint TE? Ha most eltakarodnál az is, túl késő lenne.
tulipan
@kokopelli: Valakivel összekevered! Ezek közül, egyik se narancsos elvtárs!!!

www.youtube.com/watch?v=_w1RdG7hcmg

www.kende.hu/
kokopelli
@tulipan: a Kendét anno a TV-ben többször láttam!Olyan érdekesen beszél,de sűrű a szürkeállománya!
Csíptem őt! ...(elvtárs alatt a szlovák csikarós Csikárit értettem!)
tulipan
@kokopelli: Fantasztikusan jó fej!!!
tulipan
Ej te @Durbincs: Az a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? fő földrajztudor??? vizeletes. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.