A jelenlegi rezsim regnálása mellett Magyarország egy elveszett ország, ahol senki sem azt, vagy úgy csinálja, amit más körülmények között szeretne, hanem úgy csinálja, ahogy lehet, ezért újra emigrál Kende Péter történész, a Nagy Imre Társaság elnöke.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ebben van valami jelképszerű; Kende ismét "diszidál", s közben "Végre visszakapjuk: hazaköltözik Magyarországra Cicciolina"! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@tulipan: ..miért nem segít neki senki az álszent "elvtársai" közül! (;-))
tulipan
@Shikari: Mit keres egyáltalán a magyarok között egy ilyen magyargyűlölő, mint TE? Ha most eltakarodnál az is, túl késő lenne.
tulipan
@kokopelli: Valakivel összekevered! Ezek közül, egyik se narancsos elvtárs!!!

www.youtube.com/watch?v=_w1RdG7hcmg

www.kende.hu/
kokopelli
@tulipan: a Kendét anno a TV-ben többször láttam!Olyan érdekesen beszél,de sűrű a szürkeállománya!
Csíptem őt! ...(elvtárs alatt a szlovák csikarós Csikárit értettem!)
tulipan
@kokopelli: Fantasztikusan jó fej!!!
tulipan
Ej te @Durbincs: Az a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? fő földrajztudor??? vizeletes. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.