A fideszes politikus megosztotta a töltött káposztája receptjét.

Újabb recept jelent meg a Csepeli Hírmondóban a Fidesz alelnökétől. Németh Szilárd idén húsvétkor is közösen főzött édesanyjával. Nagypénteken bőrén sült lazac volt, korianderes lencsefőzelékkel, amelyet currys kókusztejjel készített el – áll a kerületi lapban.

Vasárnap hagyományos ételek következtek a politikus családjánál: orjaleves, töltött káposzta, rozmaringos báránysült, borjú bécsi krumplisalátával. Majd megosztotta a töltött káposztája receptjét is az olvasókkal.

A receptet lehet ITT megnézni.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Németh Szilárd

(atv.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
aki egy ilyen kép után még mindig képes a Fideszre szavazni az meg is érdemli, igaz sajnos nekünk is a nyakunkra ültetik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
aki egy ilyen kép után még mindig képes a Fideszre szavazni az meg is érdemli, igaz sajnos nekünk is a nyakunkra ültetik! =))
CsipkeRózsa
Németh Szilárd nagyon sokoldalú, tud főzni, nagyon tud enni, tud előadást tartani, tud izgulni a bombák kiemelése során.
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként ez a barom megint égeti magát: a koriander nem kell bele, csak mikor már kész petrezselyemmel, vagy koriander levéllel lehet színesíteni!!! =))
egyébként bunkó hogy sütnéd meg a lazacot, mint a "héjával"??? =))
lampa laz
... desszertnek pedig birkabogyóból készült pudingot kanalazott...
qxy
Nem tudom mióta van a Pacalba füstölt nyúlja? Már az is csalás amikor körmös, csülkös, vagy velős. A végén ki találja valamelyik gasztró pocegér hogy répa gyökér, zeller, Mert ugye az is finom, akkor tegyük a pacalba sűríteni.
Mint Kádár mondta. " A krumpli leves az legyen krumpli leves.
A pacal legyen pacal. Hogy mi illik bele, Marha flacni, Ha nincs akkor jöhet a köröm, vagy fűl, de csak azért hogy a " ragacs meg legyen. de a körömnek, a fűlnek nem szabad látszani..Sokan eszküsznek a körömre. De a fűl jobb mert azt mindet ha fel csíkozod, ( de vékonyabbra mint a pacalt) el vesz benne. A köröm? fele csont. minek fizessél a csontért?.Igaz nem nagyon értek hozzá, csak 74 óta járom a versenyeket.
Yoda69
Ki a faszomat erdekli ez a mocsok geci???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.