Gyorsvasúti projektet készítenek elő, amely Budapestet Kolozsváron át Bukaresttel kötné össze. Gyorsvasúti projektet készítenek elő, amely Budapestet Kolozsváron át Bukaresttel kötné össze. A Trend FM elhozza Hollandiából Marco van den Akkert, a felhő-korszak utazó nagykövetét, aki rendhagyó módon mutatja be világszerte a cloud megoldások jelenét és jövőjét. A magyar-kínai kapcsolatok további fejlesztését szolgáló, ötpontos tervben állapodott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és kínai kollégája, Vang Ji. Közös egyetem Célul tűzték egy közös magyar-kínai egyetem megalapítását, amely kínai részről a Kínai Társadalomtudományi Akadémiára, magyar részről pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre alapul majd. Az erről szóló megállapodást a kínai házelnök május végi magyarországi látogatása során írják alá. Újabb vasúti projekt A logisztikai együttműködés fejlesztéséről is tárgyalt a két külügyminiszter, ennek része, hogy elkezdik előkészíteni a Budapestet...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Épül a Felchoot - Nankingi InterPici járat. Egyetlen megálló Kazahsztán. Később kibővítik Zöld foki szigetekig!
Gauntlet
Épül a Felchoot - Nankingi InterPici járat. Egyetlen megálló Kazahsztán. Később kibővítik Zöld foki szigetekig!
kereső
Csak azokat a "Mennyei béke" téri tankokat tudnám feledni! De nem tudom.
kereső
@durbincs: hé,halfarok! Osztán mindehhez mit szól a Román kormány-és Románia? Tapsolnak már?
tudode
Szegénységi bizonyítványa, még egy MAGÁN Bt-ként működő SZAKBARBÁR könnyelműségének, hogy a TARAJOSRA képeSS bízni MEGFELELŐBB HÍJÁN, tranzit országként a KÖZLEKEDÉS BÁRMELY ÁGÁVAL összefüggő tárgyaláSOKAT, aki a SZEKTA számára "csak" SZAKBARBÁRKÉNT a pillanatnyi haszonban képeSS gondolkozni.
.
Már enélkül a KÉSZÜLŐDŐ vasúti projekt nélkül is EL PIROS pacsiKÁZTÁK az ország jövőjét!
.
Amikor ELJÖN az idejük, reszkethetnek attól, hogy RÁJUK ROHAD emiatt is a karPERECKE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.