Miközben a helyi lélekszám csökken, ezrével épülnek az új ingatlanok a déli oldalon, a part menti sáv szinte mindenhol beépül.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Horizont: Az adatkezeléssel és a legalja féreg módszerekkel kapcs senkinek ne legyenek illúziói... Egy dologgal lehet a férgeket megcsinálni, akik már régóta készítik elő az átállást, ha nem lesz mit csinálniuk itt. Vagyis részemről más fórumon folytatom.. Legyünk őszinték őssze-vissza óllózva lesznek itt a tartalmak és a hozzászólások kezelve Putyin internet módjára.
SystemError
@Horizont: Én a propi(IKO média) eladásával kapcsolatos hírt akartam beküldeni. Elsőre semmi, másodikra kiírta, hzogy már ezt valaki beküldte, de sehol semmi. Megjött a NER demokrácia! Takarodó innen, dögöljenek éhen munka nélkül a bértrollok...:)
SystemError
@Horizont: Ja és terjesszétek, mert én szerintem percekig leszek még online. Így is korlátozva vagyaok ilyen féreg módjára, hogy "hivatalosan" semmi, de vezetékes netről nem tudok belépni...:)
SystemError
@Horizont: Nem tudom, de gondolom a "minta", amit itt is alkalmazni fognak már ismerős és az részemről kizárt.. Szerinted majd a törvényeknek megfelelően kezelik a magán jellegű adataidat. Konfliktus esetén mondjuk Shikari suttyó bejegyzései meglesznek...de a tiedből az összes meglesz..:) Át is írhatják, amit akarsz, azt hiszem láttunk eleget. Sajnálom, de senki ne legyen bizakodó..:( Ráadásul nyomatják most nagyon, hogy a politikus féregről szépen kell beszélni, tudjuk, hogy ez is minek az előszele..:( Senki ne adja fel, de ne itt a célkeresztben...
SystemError
@Horizont: Én csak azt mondom, hogy 4-5 férgen kívűl, ha mindenki lelép innen, akkor nem lesz munkájuk...:)
SystemError
@SystemError: Ez is egy bedarált, napi 4 oldalmegtekintéses, közpénzen vásárolt drága trófea a köcsögöknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.