Több ezren lettek volna kíváncsiak Majkára egy veszprémi bulin.

Nem élvezhette mindenki Majka ingyenes szombati koncertjét: a veszprémi tér dugig megtelt már jóval a kezdés előtt. Ezt már maguk a szervezők is kiszúrták, így a 21.30-kor kezdődő koncertre már 20 órától senkit nem engedtek a térre. A Borsnak nyilatkozó anyuka szerint három ezer ember rekedt a szűk kis utcákban, ahol halálfélelme volt gyermekével:

Amikor közli a rendőr, hogy még kétszáz ember bemehet, simán bejutottunk volna, erre elindul a hátsó sorból, oldalról a nyomás, konkrétan halálfélelmem volt, a gyerek a kezemet fogta, nyomott a tömeg innen, onnan. Hát ennyit nem ér egy koncert sem, most egy darabig az ilyet kihagyjuk

– írja a lap.

A történtekkel kapcsolatban a Bors megkereste Majkát is, aki bár büszke volt, nagyon sajnálta a történteket:

A koncert után értesültünk arról, hogy mekkora tömeg volt kíváncsi ránk, és hogy sokan a színpad közelébe sem fértek. Na­gyon sajnálom, hogy ilyen tömegjelenetek alakultak ki, de a biztonság az első, a szervezők úgy jártak el, ahogy arra szükség volt. Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen.

Cikk- és címlapkép. Facebook/Majka

(bors.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: május 14., 09:06; Erre a zenére biztos kedved szottyan. A NER tagok és a hupikék Törpikék sem mehetnek el az évszázad egyik legnagyobb slágere, a Despacito mellett!
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Majka remek kórkép az országra, az ilyen ótvar szarra van nagy kereslet. Volt valami mondás gyerekkoromban. Hogyaszongya: Amikor a szar felkerül az asztalra azt képzeli ő a habostorta. Csak úgy eszembe jutott. Szerintem összefoghatnának Ákossal, egyik sem képes már régóta semmi eredetit alkotni. Még a nevük is meglenne: Majka, Ákos -> „Ajka mákos”.Igaz, hogy Majoros úr zenei analfabéta, de a kocsmában tud szolmizálni : - Kérek egy dó-ré-mi, ja nem, szó-lá-ti nagyfröccsöt !
maci0427
Majka Majoros elvtárs - úr és a hasonló celebek iránti érdeklődés megmutatja azt, hogy Magyarország hol helyezkedik el értelmi színvonalon és térképileg is. Meg a televízióban sok meztelen idétlen böfögéses szarság !
advocat
Szabad ország vagyunk! Mindenki azt néz, hallgat amit akar. Nem kötelező odamenni.
Eladott Ország
@Horizont: Nekem ez a Majka stílusú ricsaj/lárma egy rakás szar! Nem egy Eminem! Nem véletlenül húzta vissza a belét Magyarországra az USA-ból, mert ezzel a tudásával éhen halt volna, ugyanis ott szarért nem fizetnek.
youtu.be/eJO5HU_7_1w
Eladott Ország
@Shikari: május 14., 09:06; Erre a zenére biztos kedved szottyan. A NER tagok és a hupikék Törpikék sem mehetnek el az évszázad egyik legnagyobb slágere, a Despacito mellett!
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.