A Fidesz szerint ha "Gyurcsányékon, Brüsszelen és a többi bevándorláspártin" múlna, akkor a migránsoknak több, az európai uniós tagállamoknak és a magyar embereknek viszont jóval kevesebb pénz járna.

A nagyobbik kormánypárt keddi közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti (EP-) listájának vezetője európai uniós testület létrehozását sürgette az EU-s források elosztására.

A Fidesz szerint "Gyurcsányné" mint az uniós források elosztásáért felelős egykori vezető személyesen is felelős azért, hogy a baloldali kormányok alatti korrupció és alkalmatlanság miatt a Magyarországnak járó támogatások harmadát "veszni hagyták, ellopták és külföldre vitték".

"Ha Gyurcsányékon, Brüsszelen és a többi bevándorláspártin múlna, akkor a migránsoknak több, a tagállamoknak és a magyar embereknek jóval kevesebb pénz járna, mert ők minden erre irányuló javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben és azért lobbiznak, hogy pénzügyileg is megbüntessék a bevándorlást elutasító országokat" – áll a közleményben.

Magyarországnak nem olyan képviselőkre van szüksége, akik Brüsszelt képviselik Magyarországon, hanem olyanokra, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben – írták.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Fogalmazzunk pontosabban. A holdudvar kevesebbet tudna lopni.
papa.49
Fütyiszek a beteg megnyugszik, mert ha nem jön az ápoló és lever benneteket, mint vak a poharat !!!
Dr plágium
Fogalmazzunk pontosabban. A holdudvar kevesebbet tudna lopni.
tudode
Azzal ellentétben, hogy a SPÉCI MÓDON regnáló kormány is rendelkezik MENEDÉKJOGRÓL szóló törvénnyel, egyáltalán ez a Gyurcsányozó cikk egyáltalán miről szól!
.
2007. évi LXXX. törvény
a menedékjogról *
.
Az Országgyűlés a hazájukat elhagyni kényszerülők emberi jogainak és alapvető szabadságainak védelmére,

figyelemmel Magyarország nemzetközi kötelezettségeire, valamint a nemzetközi jog általánosan elismert alapelveire,

az Európai Unió menekültpolitikája, valamint a szabadságon, a biztonságon és a jog érvényesülésén alapuló térség létrehozásához fűződő érdek szem előtt tartásával,
.

tiszteletben tartva a nemzeti migrációs hagyományokat és a nemzetközi közösség befogadó szellemiségét,

elismerve és támogatva a védelemben részesülők segítésében részt vállaló egyesületek tevékenységét,
.
a menedékjogról a következő törvényt alkotja: *
.
.
Ez a cikk olyan APICSÁMCSOGÓS, karaktergyilkos, félelemben (már aki beveszi) baromkodó cikk!
.
Az előfordulhat, hogy TÖRVÉNYEN KÍVÜLRE HELYEZTE magát a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL kalózkodó magán izé!
Peller Anikó
Hogy korhadna belétek a szar, ha Gyurcsányékon múlna kevesebb jutna focistákra, stadionokra, külföldi szavazatvásárlásokra és külföldi templomokra és honi egyházakra, várbaköltözésre, koronázási jelvényekre. Kisvasútra kámaszútra. F35 lopakodóra. Tekre. Zongorára. Viszont több jutna oktatásra, kórházakra. És nem menekülne százezrével a munkaképes magyarság az országból.

Ja és kevesebbet lopnának min tigoné banda.
Macskaszem
A Geci nagy pofával előadja, hogy megvéd bennünket, aztán a hátsó kapun számolatlanul engedi be az ukrán, szerb gazdasági bevándorlókat, a migránskötvényeseket, arab terroristákat, köztörvényes körözött bűnözőket. Ezeket védi, és vidáman üzletelget velük.
advocat
Ezt valaki mondta? Ki és mikor? Lemaradtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.