Szombat hajnalban, egy miskolci sétálóutcán történt a bűncselekmény.

Egy életet tettek tönkre – ezt mondta az RTL Klub Híradójának az a férfi, akinek az öccsét szombat hajnalban arcon szúrták Miskolc egyik sétálóutcájában.

A 24 éves fiatal épp hazafelé tartott, amikor három férfi belekötött, majd egyszer csak  valami melegséget érzett: a vére volt, az, ugyanis valaki arcon szúrta.

A férfi bátyja rettenetes dühöt érez. Mint mondta,

öccse összefüggő mondatokat nem tudott mondani, vissza kellett folyamatosan kérdezni, hogy "mit szeretnél, mit kérsz, mit akarsz".

A rendőrség nyomozást indított, a család pedig abban bízik, hogy a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével sikerül minél hamarabb azonosítani az elkövetőket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Kik azok, akik falkában mernek csak támadni???
maci0427
@Levendula: -- Írd ki nyugodtan, hogy cigányok. Vagy kés vagy más , tök mindegy ! De ha ezt magyar falka követte el, mi őket is megvetjük és kiközösítjük ezért és súlyos börtönbüntetést és kártérítést követelnénk ! Ennyi a különbség ! Ilyenkor ha megtalálják nyugodtan kilehet írni a nevüket és a pofájukat közszemlére tenni, mindegy , hogy ki volt !
Nessy
ma "trendi" a szúrás. Családi veszekedés, kocsmai vita, esetleg "csak".
És nincs különbség bőrszín, pártállás, vallás tekintetében.
Mrfingusz
@Levendula: aki sokat szoláriumozott ?
maci0427
@Shikari: Pontosan igazad van ! Magyar - magyar ember csoportosan nem kötekedik cigányokkal , nem kéreget tőlük és nem tépi ki a nyakukból a nyakláncot , nem megy be úgy szórakozóhelyre , hogy direkt a balhé miatt , nem csinál balhét és nem hangoskodik kötözködik vonaton - buszon - villamoson és más tömegközlekedési járművön és még lehetne sorolni ! Ezt kizárólag a cigány származású magyar emberek követik el ! Sose javulnak meg, a kivétel meg Fehér Holló.
vacsi
És Palkovics szerint Miskolc lenne a "jövő városa"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.