Nem tetszett Habony Árpádnak, hogy szerepelt az „Ők lopnak” kampányban, de a Kúrián is elvesztette a pert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Takony patkány !!! Megint kaptál egy pofánverést , Mocskos tolvaj tetű!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Megbaszod te a TETVES ROMÁN CIGÁNY KURVA ANYÁDAT TE PATKÁNY!!!Takarodj már innen te hazátlan bozgor!!!menj és baszd szájba az anyádat te féreg!!!Ingyen élő mocskos kis senki vagy !!! BUZI CERKÓF!!!
kereső
Ő az, aki nincs a miniszterelnökség fizetési listáján- elhiszem ,hogy ma már nincs ott. Hiszen "saját" médiabirodalmat épitett -és saját cégei vannak- na nem Magyarországon bejegyezve, hanem Londonban...De ki adta/adja a mani-manit hozzá? És most az ő vezetésével folyik a gyűlöletkampány, és a hülyités, szoros együttműködésben rogánbűnözővel.
tudode
Azért NEM AKÁRKI az, aki anno "csak" a népesség-nyilvántartóban volt megtalálható, ronty'Ő, mondta'Ű:
.
--- Véletlenül lefilmezték, hogy bulizik Habony Árpád Ibizán
.
444.hu/2015/12/08/veletlenul-lefilmeztek-hogy-bulizik-habony-arpad-ibizan
.
Micsoda egybeesés!
dr. prédikátor
@Shikari: Te patkács pedofil cerkóf!!! Re,élem hamarosan megüt a guta!! De ha nem akkor én verem be a mocskos pofádat!!!
dr. prédikátor
@Shikari: A te mocskos geci pofádat verem be, te pedofil tetű!!!Ha lankadt a farkam anyád majd addig szopja míg kemény lesz, utána meg jól megkúrom, hadd nyeritsen a vén kurvája!!!
csak úgy....
@Shikari: tibi! már csak ettöl a mocsok dumától és mások baxtatásától jön az erekció? nincs pénzed dominára és itt élvezkedsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.