A rendszerváltozás óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség Magyarországon, mint idén február és április között; a 2010-es mintegy 12 százalékról 3,5 százalékra csökkent a mutató, Varga Mihály pénzügyminiszter ismertetése szerint. Varga Mihály a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Magyarország foglalkoztatási mutatóinak alakulását is méltatta,...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@durbincs: Te faszkalap te vagy a 6 ökör, de félkegyelmű így 3, egy nem beszámítható, marad 2 na ez vagy te másodmagaddal verjétek egymásba amitek van )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egyébként tökfilkó mi az a Nobel , az egy ember volt veled ellentétben, mert te csak egy felfuvalkodott TAKONY VAGY, vagy esetleg a Nobel díjra ,,GONDOLTÁL,, igaz nincs fejed így eszed se lehet, ne félj NEM FENYEGET TÉGED AZ, HOGY AZT VALAMIKOR MEGKAPOD !!!
Tied csak a barnamedve farka lehet )))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.