Nagy Blanka az a 19 éves lány, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kendőzetlenül mondott véleményt arról, miként érzi magát 2019 Magyarországán egy gimnazista. Kapott hideget-meleget, kritizálták, vagy istenítették politikai beállítottságtól függően, gyakran bárdolatlan, megengedhetetlen stílusban. De gondolt-e rá bárki, hogy ő is “emberből van”, érez, gondolkodik, búsul és örül, mint bármelyikünk?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Béjla Sándor Lákátos a fészbúk esze!

A ,,közérdeklődést" qrvára nem érdekli az iskolai eredménye, mert qrvára semmi közünk hozzá. Legfeljebb a magadfajta tanulatlan faszkalapokat érdekli, mert azt remélik, hogy értelmi képességeiknél fogva ebbe beleköthetnek. De nem, mert bármelyik fideszest megeszi vacsorára egy szellemi vetélkedőben. Ezt most te is bizonyítottad a nagy eszeddel.
De ha ilyen irányú vágyaid vannak, akkor foglalkozz mondjuk a fideszes Farkas Flóri és baráti köre tanulmányi eredményeivel. Persze csak ha már megtaláltad az eltüntetett rábízott milliárdjainkat.
Beteg fasz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.