Az idő minden politikus legnagyobb ellenfele, mondta a politikai elemző, majd hozzátette, belátja, alábecsülte Orbán erejét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@verőce21: Mindenki ott él ahol akar...valami baj van a második generációkkal? orbán első generációs keresztény aki ateistából lett azzá.A felházas második generációs keresztény. Itt nem látsz problémát? Mindenki úgy szavaz, és azt ünnepel, amit akar. Megfulladt ugyan néhány buddhista? migráns és két magyar mégis megünnepelte orbán a születésnapját.Hagyjuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Sámsonnak a HAJÁBAN volt az ereje, amelyet felesége megnyirbált!
.
Az ÚJKORI sámsonKÁNAK a többcélú nyelvében van az ereje az óta mióta FÖLGYÜTT PÖSTRE szerencsét brógányi, és azt hitte/hiszi, hogy ÖVÉ az ORSZÁG MAGÁNAK építi.
.
Visszatekintve mit is prüntyögött a műsorpolitikárok, és MEGCSINYÁTA:
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=38s
.
Az óta SEM VOLT mr MIKROFONÁLLVÁNYKÉNT, hogy felolvasó de., du.,-kor NE MONDOTT volna olyant, amelyben a KARAKTERGYÍLKOLÁSZÁS ne szerepelt volna!
.
Csak csordában ERŐS, hatva azokra, akik BEVESZIK a róKÁZÁSÁT!
Commenter
A Fidesz és a csuti kegyeiből kiesett házi elemző megint elemez. Milyen varázsról beszél Török Gábor? Pozitív "varázzsal" rendelkező személyiségnek állítja be azt az embernek aligha nevezhető hatalommániás, elfuserált, nacionalista demagógot aki maximum Cipolla démoni "varázserejével" kelhet versenyre. Aki imaláncos nénikéket és bácsikákat, agymosott kisgyerekeket használ arra, hogy saját népszerűségének látszatát fenntartsa. Rosszul gondolja Török Gábor, amikor azt írja hogy majd elmúlik ez a "varázs". Nem múlik. Mert ez a gonosz varázs orbán torz személyiségéből és autoriter ("cár atyuska" "Rettegett Iván") féle hatalomgyakorlásából fakad. Ráadásul csal is, ahogy Cipolla, rútságát szépnek állítja be. Török Gábor téved: nem alábecsülte, hanem túlbecsüli orbánt, ennyi aljasságot még ő sem feltételezett róla, és még mindig egyfajta varázsról beszél. Nincs itt semmiféle varázs, az idő egy 56 évesnél jóval idősebbnek és szétesetebbnek tűnő korrupt, velejéig romlott politikus képét mutatja, akihez képest romlottságban egy Dorian Gray egy Vautrin csak gyenge kezdő lehet. Dorian meg akarta állítani az időt de ez neki sem sikerült, orbánnak sem fog menni. Ha így folytatja a történelem és az idő egyszerre lép majd át rajta. Hogy mikor? Amikor az imaláncos és a pénzen vett szavazói eltűnnek, beindul a hazavándorlás és azért jönnek haza azok a fiatalok akik már elmentek miatta mert elég volt abból hogy elveszíthetik szeretteiket egy ilyen ember miatt. A fiatal, sőt a középkorú generáció sem kér már belőle.
RonaGyuri
Orbán erejét? Ez inkább a birka hívői hülyesége! =))
verőce21
@Commenter: Megértjük, hogy rád nem hat a "varázsa". Azt is megértjük, hogy a vallásod tiltja, hogy keresztény embert szeressél.
De mikor foglalkozott egy muszlim, bármikor a történelem során, egy keresztény lelkével? Vagy a személyiségének hatalomra, népre gyakorolt hatásaival?
Mit keresel Te itt, Magyarországon? Ráadásul, ha ennyire nem tetszik itt? Rossznak tartod az állapotát, a közállapotokat, a nép viselkedését. A politikai vezetését. A népének magatartását. A keresztény ünnepek elviselhetetlenségét. A magányosságot, a meg nem értettséget itt.
Mi tart itt? Mi az, amit várnál ettől az országtól? Miért nem mégy el, a hasonlóid közé?
Commenter
@verőce21: Köszi a tipizálást veróce. Honnan tudod hogy bármilyen vallású vagyok? Amúgy többet foglalkozott a kereszténység lelkével az iszlám mint gondolnád.Itt volt török hódoltság, úgy látszik nem volt elég, mert orbán az erdogani mintát követi, majd meg fogod tapasztalni milyen az, amikor az iszlám valójában nem toleráns az erdogani politikán keresztül. Én nem küldelek téged sehova. Azért élek itt, mert idesodort az élet, de egyébként miért is tartoznék magyarázattal? Hol írtam én azt, hogy a nép viselkedését rossznak tartom? Azt sem írtam, hogy gyűlölök itt mindenkit. Nem írtam hogy a nép rossz, azt írtam, hogy a vezetői azok.. Azt írtam, tehetetlennek tartom a népet mert gúzsba van kötve a NER által és ez más, mint a rossz. Mi tart itt? Hogy itt születtem, itt is vannak gyökereim, ahogy neked is, és én nem zavarlak el innen...Szent István azt mondta, hogy az ország egyszínűen gyenge, akkor erős ha sokszínű és sokféle. Én hiszek ebben, érdekes avatart választottál, mert a kisherceg toleráns...
RonaGyuri
@durbincs: takarodj haza te mocskos szőröstalpú pribék!!
RonaGyuri
@durbincs: pofa be otthon hablatyolj a a barátaidnak, vagy ott tudják rólad, hogy ócska csau-huszár vagy! =))
Commenter
@durbincs:maga is beírta amit szokott. Ha már hal az avatarja miért nem ment menteni a Kis Hableányra amíg a gazdája bulizott? Gondolom kapott a szülinapi tortából így magának nem kell főznie vagy sütnie.
kereső
Köszönjük Török Gábor! Ismét bebizonyitotta, hogy önök azok, akik erősitik orbán "varázsát"-mert nem a cselekedetei után itélik meg orbánt, és az orbanizust. Még mindig el vannak "ájulva" tőle, pedig ha jól megnézzük- akkor nem látunk mást, mint egy végtelenül, gonosz, hideg,a hatalomvágyának mindent alárendelő embert.Egy Cipollát- aki visszaél az emberek jóhiszeműségével, tájákozatlanságával,és él a legrosszabb emberi tulajdonságok felhaszálásával- kapzsiság.Kiszolgáltatottá tett több millió embert a kapzsi-és úrhatnám mamelukjai segitségével.Egy demokratikus útra lépett országot visszarepit egy olyan korba, ami úgy hiszem, török gábornak sem tetszik. De nem erről "elemez" az úr, hanem orbán "atomfegyverségéről". -ami jó nagy részeben köszönhető az ilyen "elemzgetőknek"is, mint TG.Csak igy tovább- segitsenek még orbánnak tudatlanságban tartani az országot továbbra is.Irástudók? eh!
Commenter
@durbincs: El is fújta a gyertyát a tortán? Klassz. Még klasszabb, ha maga ugrott elő belőle mint tarlós szülinapján orbán.
Commenter
@kereső: Atom az. De tényleg, ebben igaza van Töröknek. Atomjaira hullott a jogállam, a demokrácia, minden ami haladó szellemű, modern és emberséges. orbán, a pusztító. 30 éve csöndben és reménykedve álltak egy nyugatibb ország reményében a Hősök terén. Ott robbant be orbán a magyar köztudatba sajnos bombaként szétrombantva minden előzetes megállapodást felrúgva, egy törékeny politikai helyzetet veszélytetve.Majd mint a kaméleon változtatta színeit ma már nincs józan ember aki hinne neki. Török Gábor félre is ismerte, mert azt hitte a parlamenti választások évében tett fenyegetésével a saját kardjába dőlt. Rendszerszintű csalás miatt ez nem következett be viszont sikerült elégtételt vennie az MTA-n át az 56-os intézetig mindenen. Az emberekről és az országról már nem is beszélve. Kényúr a saját várában és világában.
verőce21
@Commenter: Nem szabad egy olyan országban élni, ahol ennyi ostoba, gonosz ember él… :)
Ezek szerint jól tudom, hogy muszlim vagy…Sőt, mostmár azt is, hogy legalább második generációs…

Még máshogyan is szavaznak az emberek, ráadásul túlnyomóan egységesen, az egész országban, mint azt elvárnád… Nem is ünneplik a muszlim ünnepeket… Micsoda skandalum…?
Commenter
@verőce21: Mindenki ott él ahol akar...valami baj van a második generációkkal? orbán első generációs keresztény aki ateistából lett azzá.A felházas második generációs keresztény. Itt nem látsz problémát? Mindenki úgy szavaz, és azt ünnepel, amit akar. Megfulladt ugyan néhány buddhista? migráns és két magyar mégis megünnepelte orbán a születésnapját.Hagyjuk.
csak úgy....
@verőce21: mit etethetett veletek a fidesz, azon az elsö párt szemináriumon ? :) ugyan azt tudom mondani,neked mint az értelmes és sikeres shikari vállalkozó kollégának : hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
verőce21
@csak úgy...: Hülye vagy gyerekem, leülhetsz!
verőce21
@Commenter: Második generációs bevándorló?…(az ilyenek robbantgattak és gyilkolásztak Párizsban, Brüsszelben,…) Addig is, influenszerként tengeted napjaidat…Értem én, hogy nem sok értelme van az életednek, egyedül vagy, a macskák a legjobb társaid, (és természetesen posztolgatsz róla)

Ilyenekből már I. István sem kért, pedig Ő volt az első liberális Magyarországon.
Commenter
@verőce21: Én mint influenszer? És ki használta ki a Charlie Hebdo tragédiáját arra, hogy úgy általában az iszlám és a muszlimok ellen fordítsa itthon? orbán volt az! Azt végképp ne te döntsd el hogy kinek mennyit ér az élete, vagy mennyi értelme van, ez talán a sors vagy Isten dolga nevezzük aminek akarjuk, mert ezt nem az emberek szokták taksálni. A kisherceg állatbarát volt, te nem vagy az. Honnan tudod hogy I. István miből kért vagy nem? Szerintem az olyan magyarkodó álhazafikból nem kért volna mint orbán. A gyilkolás, az öldöklés nem vallás és nem rasszfüggő hanem személyiségfüggő.
Utáld csak az állatokon belül a macskákat is nyugodtan.
JAJMÁR
Hát igen, de ehhez már hinni kell, - és az a döbbenetes, hogy sokan hiszik is, mint a rossz kapcsolatokban az áldozat -, hogy nélküle semmit se ér a magyar, mert nincs elég esze, önbizalma, bátorsága, és hogy az ő védelme nélkül elvész, mer' mindenki más rosszat akar, az eu és főleg a Brüsszel, a Soros, meg mindig az éppen soros ésatöbbi, mind ! Szerintem valójában ez a fegyver tart sakkban sokakat.
csak úgy....
@verőce21: jahh ,te elhitted a betelepítös pártok szöveget is ,és szeinted én vagyok a hülye!:)
annak ellenére,hogy te azt hiszed magadról,hogy te egy születet zseni, csak egy szerény képeségekkel megáldott,gondolkodásra képtelen írástudó ! se neked sem viktorodnak nem fognak pitizni nyugatról ...
a sárga seggre tüzött vörös csillag és a törökök ,az hiányzik nektek, :)
verőce21
@csak úgy...: Ha ilyen gyengén teljesítesz, te patkány, a megbízóidnak, mehetsz vissza a kabaréba táncolni! :)
csak úgy....
@verőce21:" Ilyenekből már I. István sem kért, pedig Ő volt az első liberális Magyarországon" :)
gondolom a te nemzetségedet,valaki késöbb eriszthette be a kárpát medencébe,fogadok ,hogy fityma szükület még sosem fordult elö ,nálatok a családban mint a szögedi csanádéknál...
verőce21
@Commenter: ”Nemcsak termékeket szeretnénk eladni, hanem emellett harcolunk a bolygónk kizsákmányolása ellen, az emberi jogokért és az állatok védelméért” :)
csak úgy....
@verőce21: ..patkányozununk -patkányozunk? bangóné örs ? :) te sikeres,mindenre vállakozó? :)
csak úgy....
@verőce21: a hülye románok is sokáig tapsikoltak a nikolai bácsinak,míg egyszer ki nem lyukadt :) gondolom te is túlról származol ,te turul...
verőce21
@csak húgy...: Ha ilyen gyengén teljesítesz patkány a megbízóidnak, nemcsak mehetsz vissza a varietébe táncolni, hanem figyelned kell állandóan, nehogy warfarin kerüljön az ételedbe.
Commenter
@verőce21: alapíts a lmp helyett te egy zöld pártot verőce...
Commenter
@verőce21: látom véralvadásgátlót szedsz verőce, rossz a vérkeringésed? Nem mindenkinek a patkányméreg jut eszébe a warfarinról...
Commenter
@Horizont: Ha így látod, bár nem célom senki meggyőzése. Török Gábor is egy volt? azok közül akiket megvezetett a fidesz. Talán most már ő is látja, mint sok más csalódott jobboldali hogy mihez asszisztált, hiszen sokan a pont az ő véleménye alapján döntöttek úgy ahogy. Én (ne legyen igazam) csak azt látom hogy az orbáni az rossz út, sikerült már bennünket teljesen elszigetelnie, az EU szégyenpadján ülünk, itthon és nemzetközileg is most már botrány botrányt követ. Meddig tarthat ez így?
verőce21
@Commenter: Nekem nincs szükségem semmilyen pártra Édeske, én haspárti vagyok! Bocs'
Nem szedek véralvadásgátlót, de a patkányméreg csak az olyan informáltaknak jut eszébe, mint Te vagy! :)

Azt is tudod, hogy Sztálint azzal mérgezte meg Berija? (Csak kismértékben gyógyszer) :)
Commenter
@verőce21: persze a házipálinka, is kismértékben orvosság, nagy mértékben méreg. Napoleonnak az arzén jutott, a mesékben meg maradt a mérgezett alma. Sokkal nagyobb baj, hogy itthon pont ezt a gyógyszert vonták ki a forgalomból szennyezettség miatt...ha már warfarin, és sok ember egészsége veszélyeztetve volt.
verőce21
@Commenter: Sztálinnál is ez következett be, "az első hónapban a warfarin adása növeli a stroke kockázatát". Hát még, a megemelt adag! Megnő a vérzékenység, a patkányok ebben pusztulnak el...

De Te nem iszol házipálinkát, még kismértékben sem. Vagy a tapasztalataidat írtad le? - "a házipálinka, is kismértékben orvosság, nagy mértékben méreg"!
Commenter
@verőce21: hagyjuk a patkány zsarnokokat, az olyanokat mint Sztálin is volt. Az abház Berijának is ronda végzet jutott. Házipálinkát felcsúton isznak demizsonból...házi pálinka, házi vágás egy EU-s országban...
verőce21
@Commenter: ... meg a házi tyúk...,amire nem lövünk. (Csak mindjárt főzzük...) Házi rénszarvas...?

Valamirevaló EU-s országban már nem is isznak, nem is esznek...úgy gondolod...?
Commenter
@verőce21: ezt a nemzet fővadászától kérdezzed.Ő a nagy "állatvédő" lesz még itt kiállítás is rénszarvasból jegesmedvéből, szigszalagozott "csali" macskából 50 milliárdért... Hogy ott mit esznek mit isznak nem tudom, lehet a migránsok oda is bevitték már a sertéspestist...
Eriksson
Egyfelől-másfelől Török Gábor megint melléfog.
A politikusoknak barátjuk az idő, mert a nép hajlamos elfelejteni a régi disznóságokat az újabb ígéreteket hallván.
Orbán esetében meg nem beszélhetünk az újdonság varázsáról, mert már 13. éve miniszter és 30 éve pártelnök.
Szóval nem is értem, miről beszél a Török.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.