Novemberben minden nyugdíjas egy egyszeri 10 ezer forintos prémiumra is számíthat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: csak nehogy kult legyen belőlük! Az ez van többség most még csendben van szerintem ezek a mozgalmak az EU szigorúbb fellépése, a Néppártból való kizárás a 7. cikkely szerinti eljárás megindítása megadhatja azt a kezdő lökést ennek az alja rezsimnek ami nagyon kellene már. Egyébként mielőtt elmenekülne vagy megbukna orbán a saját híveit és kiszolgálóit is beáldozza majd. Szemrebbenés nélkül, ennyit még az oltárról.
kereső
@Commenter: az anyját is, ha az az ár!
Commenter
@kereső: szerintem még kedvenc gyerekét a "királylányt" is... minden zsarnok a maga és csakis a maga bőrét menti legelőször. A maga bőrét, vagy vérengzés útján a hatalmát...
kereső
@Commenter: dehát az egy és ugyanaz! -a hatalma, meg a bőre.Mert ha nincs hatalma, a bőrét a szegedi star szállóban fogják őrizni.
kereső
@kereső: Czeglédy Cs. azt mondta, hogy nagyon jól kijött az ottani őrzőkkel.
Commenter
@kereső: el tudom képzelni hogy a hatalmát bármi áron mentené akár idegen segítséggel is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.