Az EU második legszegényebb nemzete lettünk – állította Jakab. Orbán a Jobbikot gúnyolta.

Videó: a képébe nyomták a parlamentben gúnyolódó Orbán Viktornak, amivel "megvásárolja" a tájékozatlan emberek szavazatait

A jobbikos Jakab Péter a parlament hétfői ülésén  úgy fogalmazott:

Orbán Viktort a "hatalmi tébolya" vezérli, amelynek "az oltárán kész akár az egész országot feláldozni".

Mikor érezte először, hogy már nem elég a miniszterelnöki fizetés, és többre van szüksége, "mondjuk, egy ország jövedelmére"? – kérdezte a kormányfőt. A politikus szavai szerint mára a magyar lett az EU második legszegényebb nemzete.

Azt is mondta: az elmúlt négy évben több mint tízezer kilakoltatás volt az országban, miközben "vendégmunkásoknak migránshoteleket építenek".

Orbán Viktor azt felelte:

a Jobbik harcolni akar a Fidesz ellen, de az igazság az, "még abban is ügyefogyottak, hogy felismerjék, kivel is harcolnak", mert valójában a saját választóikkal teszik.

A Jobbik tavaly még a legerősebb ellenzéki párt volt, most pedig még az MSZP is jobban szerepelt nála, a Jobbik egy év alatt elveszítette választói kétharmadát – fejtette ki. Hozzátette: "megértem, hogy csalódottak és idegesek, és önök ezért engem hibáztatnak, de kérem, gondolkodjon el rajta: nem lehet-e, hogy az önök készülékében van a hiba".

Jakab Péter viszonválaszában azt mondta,

másfél millió ember tervezi az ország elhagyását. Ha elmennek, kikre akarja építeni az ország jövőjét? Migránsmunkásokra? Vagy azokra, akiknek "négyévente elég egy szatyor élelmiszer a szavazatért cserébe"?

- kérdezte a kormányfőt, majd átadott neki egy szatyor száraz tésztát.

Orbán Viktor erre úgy reagált:

a "törpepárttá" zsugorodott Jobbik politikusa a Gyalog galopp című filmben szereplő, kezét, lábát vesztett Fekete Lovagra emlékezteti, aki fogadkozik a harc folytatására. "Nem kellene harc helyett inkább pihenniük egyet?"

- tette fel a kérdést.

Latorcai János alelnök szóhasználatára és az átadott szatyor miatt is figyelmeztette Jakab Pétert.

(MTI)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Megosztottam a videót, gratulálok Jakab Péternek, nagy igazságot mondott ki! Sokan ezt gondolják, csak ott tévedett, hogy a csuti parazita sohasem volt más! latorcait meg undor volt hallgatni, miféle tekintélyről beszél ez a vén nyalonc?! Azt már rég eladték a becsülettel együtt, ami soha nem is volt nekik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kamazuka: Vagyis 4 millio 300 ezer? Azert ez enyhe tulzas! De masfel-ketmillio siman!
csak úgy....
@karma1: lényeg,hogy a kipcsákok maradnak...
karma1
@csak úgy...: Szerencsere a pirezekkel jol megvannak,...:o))))
surdilloFUJT
@kamazuka: Azért hülyeséggel nem kellene trollkodni,vagy te vagy a durbincs???
Gáon Mordehaj
"másfél millió ember tervezi az ország elhagyását. " Sajnos JÁKOB és társai valahogy nem akarják vezetni a menetet, pedig már évekkel ezelött az ágy alá készítették a bőröndöt". Valahogy mindíg maradnak! Söt! A fene ott egye őket visszajönnek! (Gerendás) figyeljél Jákob! Vidd a lajtorjádat és meg se álljál a levantei partokig!
kamazuka
@surdilloFUJT: A tetszi like egy mosolyt helyettesít...Nem ,én nem hülyeséget írtam.Mindenki nem lehet elégedett.Ez természetes.Számomra legalább is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.