Házi őrizetbe került Sz. Gáborné, a csengeri örökösnőként elhíresült asszony. Nyomkövetőt kell viselnie – írta meg a 24.hu. Az asszony évek óta azt állította magáról, hogy 1300 milliárd forintnyi vagyont örökölt, amit többek között Kósa Lajos is elhitt neki. Kósa Lajos utóbb csalónak nevezte Sz. Gábornét.

A nő a tavalyi választási kampányban azzal került be a hírekbe, hogy

Kósa Lajos segítségét kérte egy 1300 milliárd forintnyi örökség megszerzéséhez. Később kiderült, másokat is átvert, és több százmillióval húzott le embereket.

Sz.-né tavaly április elején elhagyta az országot, még az előtt, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda beidézte volna kihallgatásra. A nőt ezután nemzetközi elfogatóparancs alapján Svájcban fogták el. Miután megtörtént a kiadatása, hazahozták, őrizetbe vették és letartóztatták.

Kiengedték a csengeri örökösnőt

Fotó: police.hu

Sz. Gáborné

vallomáson azt állította, hogy nem csapott be senkit, és létezik az általa emlegetett 1300 milliárdos hagyaték.

A csengeri asszonyt 368 millió forintnyi csalással gyanúsították meg, majd zárolták a vagyonát.

Az asszony férje tavaly, fia pedig idén lett öngyilkos, így egy éven belül férjét és egyik gyermekét is elveszítette.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Helmeczyre gigászi munka vár...főleg, ha sáros a nő...valamit tudhat, mert ingyen biztosan nem vállalta...habár Helmeczy arról híres, hogy sok ügyet kalandvágyból visz...

...hát nem tudom..
Eladott Ország
Lajos, Lajos az emberi ostobaság élő szobra! Az okirat szerint márpedig a megbízott (ez vagy te) jogosult arra, hogy a devizaszámla felett rendelkezési jogot gyakoroljon, pénzt felvegyen, átutaljon és teljes körű számlaügyintézést bonyolítson. Most akkor vagy sürgősen beperled a Magyar Nemzetet okirathamisításért, rágalmazásért, akármiért, vagy spontán módon kigyógyulsz az amnéziádból és elmeséled ennek a csilliárdos tételnek az igazi történetét. Különben úgy vélem, eléggé alábecsültétek Simicskát. Ő azért nem a ti kaliberetek. Ha atombomba nem is lesz, szép lassan szivárog a mocsok. Ezért jobb egy okos Lajos egy nagyon buta Lajos helyett. Csak hát benneteket már a szürkeállomány otthagyott a picsába, ebből kell dolgozni. És ti vágjátok, fűrészelitek a fát magatok alatt ezerrel. Nem mondom, hogy nem jó látni, mert de. És lesz ez még rosszabb is. Utóirat: És Lajos nem adja fel! Lajos, Lajos, miért rontod tovább a helyzetedet, jóember? Najó, te tudod. Én lassan kérem a kávémat. Akkor nem német hölgy, hanem egy csengeri illetőségű háztartásbeli? Laller, te tényleg ennyire ostoba vagy! www.facebook.com/KosaLajos/videos/1845989045413271/
vacsi
A megjelent cikkekből azt veszem ki, hogy ennek a nőnek az egyetlen bűne, hogy egy baromi nagy örökséget hazudott magának. De ezért még nem kell bűnözőként kezelni. Sokkal jobban érdekelne Kósa szerepe a buliban, szerintem itt van a kutya elásva!
Eladott Ország
@vacsi: Az is lehet, hogy Kósa ezzel a húzással akarta tisztára mosni a lopott közpénz/EU milliárdokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.