Varga Judit leendő igazságügyminisztert a parlamenti meghallgatása után kérdeztük. Ő nem válaszolt, az őt kísérő Völner Pál igen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Úgy látszik, lehet még rontani rajta.

Az új miniszter még éppen hogy munkába állt, olyan szemtelen, mint munkatársai.
papa.49
Még nem tud mit mondani igaz később se lesz okosabb !!!
Nessy
@CsipkeRózsa: Hamar megtanulta a fidesz "etikettet"! Meg kell nézni, hol van még rés a már eddig is többször módosított "gránitszilárdságú "tákolmányon, ahol rajtuk kívül más is labdába rúghat! A változtatáshoz szükséges 131 igen szavazatot akkor is kijelzi a gép ha üres az ülésterem!
Nessy
@papa.49: Majd később már naponta megkapja a direktívákat!
kereső
Azért ajánlanám az arrogáns, nem válaszoló miniszterjelöltnek, hogy válaszoljon tisztességesen a sajtó kérdéseire, mert nem a sajtó kérdez, hanem mi állampolgárok a sajtó által. Csicskának tetszik lenni dr.varga judit? Nem miniszternek készül?
papa.49
@Nessy: Egy biztos jó PÁRTKATONA !!!
kereső
@papa.49: Itt,Magyarországon van az "igazi" demokrácia- mondja a fidess. Ezt kell bevezetni Európa szerte.
laja70
A gránitszilárdságú alaptörvényt vizsgálják felül? Akkor ez a gránit csak fagyott fos!!! Az is kemény, ameddig fel nem olvad! Ezekben az a közös, hogy mindkettő büdös, ha felolvasztják!!!
papa.49
@kereső: Ha addig nem vez levegőt a csutitetű akkor hamar megszabadulunk tőle !!!
kereső
Hány évet birt ki a gránitszilárdságú? (2012.01.01)- hét évet. De valami nagyon nagy gazság készülődik, érzem a csontjaimban- és ezt igazolja a nagy-nagy titkolózás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.