Esélye sem volt a túlélésre annak a középkorú nőnek, aki az autójával több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel egy menetrend szerint közlekedő buszba csapódott.

Éva százhússzal csapódott a busznak, mellette halt meg a 18 éves férfi

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott Suzukit D. Éva vezette, az anyósülésen pedig fiatal ismerőse, L. István utazott.

A vasárnap éjjel történt brutális balesetben mindketten szörnyethaltak. Az autó utasai a Fejér megyei Bakonycsernyéről tartottak Balinka felé, ahol mindketten laktak. A települést azonban már nem érték el: a falu határa előtt nem sokkal történt a tragédia.

A Blikk információi szerint D. Éva legalább 120-szal hajtott a szűk, kétsávos úton, ám egy éles kanyart már nem tudott bevenni.

Úgy tudom, Éva bulizni volt Istvánnal a végzetes éjszakán. A fiú nemrégiben költözött Éviékhez, aki a nagyfiával élt egy takaros házban. A férjét csak ritkán láttuk, mert Németországban dolgozik egy vegyi üzemben

- mondta egy helybéli férfi.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Egy középkorú nő egy 18 éves gyerekkel elmegy éjjel bulizni, miközben a férje Németországban dolgozik... Hazafele meg 120-al teker, talán nem is józanul. Hát, mit mondjak... Én sokkal inkább sajnálom a vétlen busz sofőrjét, utasait!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Egy középkorú nő egy 18 éves gyerekkel elmegy éjjel bulizni, miközben a férje Németországban dolgozik... Hazafele meg 120-al teker, talán nem is józanul. Hát, mit mondjak... Én sokkal inkább sajnálom a vétlen busz sofőrjét, utasait!
terlasz
Ez tényleg tragédia, mert úgy tűnik, a hogy kiéhezett középkorú nő halálba vitte a zsenge ifjút és mindkettőjük szeretteinek okozott örök sebeket.
Pálinkafőző Rézüst
@vacsi: @terlasz: @ittott: hüjjék,,,, Nos,melyikőtök nem vétkezett még??? Soha??? Kezeket a szívekre! Mindenki átesett ilyenen, aki megúszta, többet nem tette... Ne ítélkezzetek, olyanról, amiben olykor részesetek voltatok!
vacsi
@Pálinkafőző Rézüst: Attól függ, melyik "vétek"-re gondolsz! Mert más az, ha a férjet megcsaljuk - ez általában nem okoz nagy galibát. Ha viszont az ész nélküli vezetésre, esetleg alkoholos állapotban, - hát, azt nem véteknek, hanem bűnnek mondanám. Sajnos, sokan megússzák, akik elkövetik, és rengeteg ártatlan áldozat hal meg! Nyugodj meg, aki belehal, az többet valóban nem csinálja. Ha viszont megússza, hamar elfelejti, és máskor is így vezet. Pl. a most híres Ricsi, aki két ember meggyilkolása után épp lábadozni szeretne!
papa.49
Az anyu túlságosan be volt indulva, de akkor miért nem állt meg egy mellékúton oszt. durr bele !!!
maci0427
Idézet : " , Éva bulizni volt Istvánnal a végzetes éjszakán. A fiú nemrégiben költözött Éviékhez, aki a nagyfiával élt egy takaros házban. A férjét csak ritkán láttuk, mert Németországban dolgozik egy vegyi üzemben " Oké ! Amíg a férj gürizett Németországban addig Éva és a fiatal kiskakas élvezték az élet örömeit ! És így együtt mentek a halába ! Gondolom sokaknál nem úgy működik egy kapcsolat , hogy ha az egyik gürizik , addig a másig csalja az élettársat vagy a férjet-feleséget és kocsikázva buliznak ! Normális kapcsolatnál másképpen működnek ezek a dolgok...!!! Ez akkor nem volt normális kapcsolat ezek szerint..., brrr ! A Jó Isten figyel , éppen úgy mint most is és büntet is !
maci0427
@papa.49: Papa tudod ? Addig jár a korsó a kútra amíg...! Igaz ?
papa.49
@maci0427: ...amíg el nem törik,, ...
Ez most bekövetkezett ...
görbetükör
Emberek,itt tragédia történ!
Ti meg nekiálltok gúnyolódni, ítélkezni!
Mi lenne, ha hirtelen csak ebben az országban mindenki meghalna, aki félrelépett? Hány lakosa lenne ma az országnak?
Még a halál sem rendít meg benneteket?
Hát tudjátok, mit mondok?
MINDENKINEK van bűne, hibája, ami miatt megérdemli, hogy bűnhődjön! És bűnhődik is az ország!
És nem Orbán miatt, nem a mindenkori kormány szemétsége miatt, hanem a bűnös emberek miatt, akik másokat kritizálnak, de önmagukra találnak indokot, hogy vétlen, tisztességesnek tudhassák magukat.
Nincs ilyen! Én sem és ti sem, kommentelők!
És két ember meghalt - részvétnyilvánítás helyett mocskolódtok.
Remélem a temetéseken csak jót mondanak rólatok - bár hazugság lesz!
ittott
@Pálinkafőző Rézüst: nem vagyok bűntelen, de másokra mindig vigyáztam.
ittott
@görbetükör: nem a félrelépés miatt haltak meg.
görbetükör
@ittott: Te sem azért élsz még, mert bűntelen vagy.
És egyikünk sem tudja, hogy mikor és hogy fogja végezni.
papa.49
@görbetükör: Ne haragudj most nem értünk egyet, a baleset azért következet be mert a hölgy nem a képességeinek megfelelő sebességgel hajtott, hogy ez miért volt így az már másik lapra tartozik !!!
görbetükör
@papa.49: akkor is tragédia. Sokan vezetnek így.
És senki nem szentéletű, csak mert sokáig él!
papa.49
@görbetükör: Ebben igazad van de hozzá kell tenni SAJÁT MAGA OKOZTA A SAJÁT, ÉS A MÁSIK EMBER HALÁLÁT !!!
Aki meg azt állítja magáról, hogy ,,ő soha nem vétkezett, valamiben,, AZ SZERINTEM SZIMPLÁN HAZUDIK !!!
görbetükör
@papa.49: Tragédia történt.
És akiben az együttérzésnél, a szánakozásnál nagyobb az ítélkezhetnék, az érzéketlen.
Ennyi.
papa.49
@görbetükör: Amit írtam az nem érzéketlenség csupán REALITÁS !!!
Nem egyformán látjuk a dolgot de az emberek már csak ilyenek !!!
görbetükör
@papa.49: igen,ebben egyetértünk, hogy ez a realitás. Csak abban nem, hogy mit értünk alatta. Én úgy látom, hogy a realitás az, hogy az emberek érzéketlenek mások iránt és nagyon könnyen kárörvendők, ítélkezők.
Közben a saját szemben a gerendát sem látják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.