Nem múlik el hét anélkül, hogy ne értesülnénk Németh Szilárd étrendjéről. Hol, kivel, mit... Ez olyan "akár én is lehetnék"-érzés, ami emberközelivé teszi a kormányharcost és egyben mindent, amit képvisel. Azt is, hogy annyit spórolt a rezsicsökkentésen, hogy nem bírja elfőzni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Én látom rosszul, vagy valóban szoknyában főz.
Eladott Ország
Rezsiszilus meg régebben szdsz-es volt, ami maga a sátán szövetsége, a mostani meghatározás szerint, csakúgy mint Halász pártszóvivő, aki meg még korábban az mszmp-t is felvirágoztatta jelenlétével. Főzőrovatot kapott a Csepeli Hírmondóban Rezsiszilus. Mi mást? Ez pontosan illik politikai munkájához, illetve pontosan, inkább keverné a fakanalat, mint a fidesz-szart. Talán nem lenne olyan büdös. Természetesen az ellenzéknek egy bötűnyi helyet sem adtak. A kéthetente minden kerületi postaládába bedobott lap 2018-ban 40,7 millió forintjába került az önkormányzatnak. Azaz, az adófizetőknek. Fölzabálják nem csak a fő-fő szakácsmester kajáját, hanem a jövőnket is. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/05/eszik2.jpg
Az ellenzéki politikusok az EP-választás előtti hetekben sem tudtak bekerülni a helyi, kiskirályi lapba. A Fővárosi Választási Bizottság ezért idén is elmarasztalta a Csepeli Hírmondót, és 149 ezer forint bírságot szabott ki rá. A pénzbüntetést végül az NVB-nek köszönhetően megúszták, mert a politikai kiegyensúlyozatlanság mögött nem találtak szerkesztői szándékosságot. Akkor ezért kellett volna kupán vágni őket, mert véletlenül nem lehet lapot szerkeszteni. Hülyék gyülekezete, de jól fizetik őket. Sőt, Szilárd úr arról miért nem ír, hogy a Vida-cégen keresztül finanszírozták Németh Szilárd kampánybuliját is 2018-ban. Egy rendezvényen Németh arcképével felcímkézett ingyen sört osztogattak. Remélem, habzott. Mármint Szilárd úr szája. Tíz évvel ezelőtt ez a milliókkal kibélelt Vida István a szocialista vezetésű csepeli önkormányzat által támogatott helyi tévé főszerkesztője volt. Szilárd úr akkor úgy forgott kínjában, mint a turmixgép, mert közpénzen segítik a szocialisták adatbázis-építését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.