A legfrissebb szakértői vélemények szerint túl kevés ember dolgzott a fedélzetén.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Na, a Viking kapitányát ki kell mosdatni.
Még akkor is, ha ötvenfős legénység lett volna a Habelányon és ez a semmirekellő szinte letarolta, az összes létező szabályt megszegve.
Kegyeletsértéstől sem riadnak vissza, mert nálunk a bűnözők szabadon flangálhatnak, a tisztességes polgár meg rács mögött.
Ezt akartátok kétharmad, megkaptuk. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Na, a Viking kapitányát ki kell mosdatni.
Még akkor is, ha ötvenfős legénység lett volna a Habelányon és ez a semmirekellő szinte letarolta, az összes létező szabályt megszegve.
Kegyeletsértéstől sem riadnak vissza, mert nálunk a bűnözők szabadon flangálhatnak, a tisztességes polgár meg rács mögött.
Ezt akartátok kétharmad, megkaptuk. :(
Nessy
Van az a pénz, amiért mosdatást vállalunk!
Eriksson
Az a matróz hiányzott a Hableányról, amelyik távcsővel pásztázza a messzeséget, s ha meglátja a Vikinget elordítja magát, hogy FEGYVERBE! HAJÓ A LÁTHATÁRON!
sokanvagyunk
Szakértő a partról... - hozzátehette volna, egy-két matrózzal többet nyeltek volna el a Viking okozta hullámok.
papa.49
Na ezt vártam semmi egyebet !!!
Hiába a gülüszeműtonyó, meg a rühelke cége nem lehet hibás !!!
A végén egy ,,SZAGÉRTŐ,, kideríti a Hableány direkt fordult a Viking alá, és merült hullámsírba !!!
Így már teljesen érthető az is hogy a ,,vagyonőr,, Hajdú lett megbízva a mentés vezetésével, akinek fingja nem volt mit kellene, lehetne csinálni !!!
Remélem a koreaiak ezt nem hagyják ennyiben, és kiverik a teljes kártérítést, és a teljes feltárását a történésnek !!!
papa.49
@sokanvagyunk: Megelőztél ezt akartam mondani, TÖBB LETT VOLNA AZ ÁLDOZAT !!!
A többi hasonló hajó is ugyanennyi létszámmal hajózik a Dunán !!!
Még egy ha véletlenül elromlik a hajó és csak sodorja a víz akkor a VIKING LEGÁZOLHATJA, AKKOR IS HA TELJES LÉTSZÁMMAL VANNAK A FEDÉLZETEN ???
Az ilyen ,,SZAGÉRTŐ,, menjen ganajozni ahhoz talán ért !!!
maci0427
Azt már az elején lehetett sejteni , hogy ez az eset nagyon hasolítani fog a Veronai buszbalesethez. Sajnos ahol "érdekek ütköznek" ott az igazság nem érvényesül Magyarországon . Így volt ez a "Magyar" Szögi Tanár Úr agyonverésével is, ahol politikailag sok minden nem úgy történt és történik hasonló esetekben mint ahogyan kellene! Szomorú az egész !
maci0427
@papa.49: A Veronai buszbaleset rengeteg halálos áldozattal sincs lezárva, a póttartály is szabályos volt már és Szögi Tanár úr családja sem kapott még kártérítést és a Fő - Fő bűnös cigány gyikos is kijött már, mert a börtönben jól viselkedett és leérettségizet és "megjavult" már... !!! Te Érted ezt az egész , nevetséges hozzáállást ??? Politika az egész !
papa.49
@maci0427: A busz balesethez a ,,PÓTTARTÁLY SPANIFERREL VOLT RÖGZÍTVE A CSOMAGTÉRBEN??
Rendes országban már másnap vezetőszíjon vezették volna a tulajt, a műszaki vezetőt, a vizsgabiztost,és a
szerelőt !!!
laszlobihari
Műszakilag valószinűleg! A kishajó max. sebessége majd kétszerese (elvileg) mint a Vikingé hegymenetben, ha a hajó nem reagál a gázadásra (öreg lepusztult motor) akkor így járt! A Viking kapitánya hibás mert hagyta a hajóját ráfutni a kishajóra, az nem kifogás, hogy a radar ki volt kapcsolva, a szeme tán a seggéből nőtt ki? A kishajó pedig miért nem igyekezett eltünni a veszélyes területről? ha műszaki hibás volt, akkor ki a qurva isten engedte forgalomba?
maci0427
@papa.49: -- Legutóbb azt írták, hogy minden póttartály szabályosan volt elhelyezve és semmi akadálya nem volt annak, hogy legyen póttartály ! Törvények...Hipp -Hopp ! Gondolom, hogy a buszvezetők is megfeleltek már minden elóírásnak, az egyik meghalt , a másik életben van és talán már fel is gyógyúlt !
maci0427
@laszlobihari: Igen ezek a megállapítások jogosak és ezek alapján fogják kihozni 50 - 50 % ban hibásnak mind a kettő hajót és kapitányukat ! Ha a Hableány hajó kapitánya túlélte volna ezt a tragédiát akkor az Ukránnal együtt felelne a rengeteg halálesetért és a kárért..! Ezek szerint , ahogyan megfogalmaztad , amiben gondolom, hogylehet igazság is éppen !!!
papa.49
@laszlobihari: Ez nem így van a Hableány ,,hegymenetben,, 6-8 km/ó sebességre képes. a Viking pedig ugyanilyen körülmények között 12-15 km/ ó sebességre képes !!!
Tehát annak kellett volna figyelmesebbnek lenni aki előzni akart szabálytalanul, jelzések nélkül, ráadásul SZABÁLYTALAN HELYEN !!!
De mindez nem érdekes, mert 1 fővel kevesebben voltak szolgálatban, igaz ha az 1 fő is ott van akkor nem 28, hanem 29 áldozat lett volna !!!
De mivel a nerhuszárok nyakig benne vannak a vikinges bótban, tehát csak a másik lehet mindennek az oka !!!
papa.49
@maci0427: Lehet én ezeket nem láttam, viszont le van mentve az összes megjelent kép, és vélemény ami a balesetről szól !!!
Az a tény pedig, hogy a baleset után napokkal új állami megbízást kapott a cég MINDENT ELÁRUL A HAZAI VISZONYOKRÓL !!!
papa.49
@maci0427: Elolvastam, ebben SEMMI OLYAN NINCS AMIT EDDIG NE TUDTUNK VOLNA !!!
A szokásos ,,kenjük a fekáliát körbe mindenkire, mi kevésbé leszünk SZAROSAK,, !!!
Nem az első ilyen eset ez se !!!
Macskaszem
Már megint ez a hülye megtévesztő cím. A Hableány műszakilag teljesen megfelelő állapotban volt. Az, hogy 1 emberrel kevesebb volt a személyzet, nem a hajó hibája.
laszlobihari
@papa.49: igazad van, a ner lovagok és lovaginák nyakig benne vannak a "buliban". A hajó sebességét pedig már az első nap megírták, igaz azóta sem dicsekszenek vele! Sajnos mindkét oldalról hibát követtek el! Sajnos!
man at work
Nemzetközi bíróság !!!

A rohadékok próbálják áthárítani a felelősséget gazdasági érdekből.
Ha senki nem jut sehova, majd én magánszemélyként feljelentést teszek (még sosem csináltam ilyet, de úgy érzem épp itt az ideje elkezdeni).
man at work
Emlékszem, amikor először embert öltem...
Az sem volt semmi!
De jött a pszichológus és elmondott mindennek, amit utoljára akartam hallani.
Egy biztos: Még én is élek, és a pszichológus is.

Az első ember, akit megöltem, a gyerekem volt. Abortáltuk az én döntésem alapján a feleségem egészsége miatt.
Azután szabadult el a pokol!
Most már érted, hogy miért nem nyilvánvaló semmi - hova jutnak el, mit tesznek, és miért emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.