Hosszú huzavona után megjelenhet a GRECO-jelentés, amiből kiderül: az Európa Tanács szerint hazánk 18 ajánlásból csak ötöt teljesített. A dokumentumban a két legtöbbet használt szó a „kiábrándító” és az „aggasztó". A testületnek a bírók függetlenségével, a pártfinanszírozással, de az összeférhetetlenség és a vagyonnyilatkozatok magyarországi rendszerével is gondjai vannak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Nem véletlenül húzta ilyen sokáig a Korrupció Elleni Államok Csoportja (GRECO) éves jelentésének nyilvánosságra hozatalát a magyar kormány, egyáltalán nem meglepő, hogy a Fidesz szerette volna eltitkolni az eredményeket. A magyar kormány egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a cikk bevezető képe jól jellemzi a mai közállapotokat! =))
Peller Anikó
"Nem véletlenül húzta ilyen sokáig a Korrupció Elleni Államok Csoportja (GRECO) éves jelentésének nyilvánosságra hozatalát a magyar kormány, egyáltalán nem meglepő, hogy a Fidesz szerette volna eltitkolni az eredményeket. A magyar kormány egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti."
tulipan
@Peller Anikó: AKKOR viszont,MI a csodát 'keres ez a bizonyos" magyar kormány egyáltalán annak a "társaságnak" a tagjai között, amellyel egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti. "?
cikicakk55
Ez már olyan kilátástalan dolog. Szinte minden évben mióta a Fidesz kormányoz., az Unióból különféle pártok és szervezetek ágálnak a magyar viszonyok miatt. Lett valami következménye? Tettek valamit ellene? Rúgják már ki a büdös francba Orbán az EP-ből. Egyre pofátlanabbul korruptak,egyre szemetebb népnyúzó törvényt hoznak,de az EU csak írkál,küldi a leveleket,ott kinn nagy szájjal elítélik a Magyar kormányt,de minden megy tovább. Legalább azzal nézne már az Unió szembe,hogy a többi Úniós ország befizetett adóiból Euró milliárdokkal támogatják az Orbán kormányt. Igaz,hogy papír szerint a népnek a javára küldik,de ott is mindenki nagyon jól tudja,hogy a népre kb 5% jut. A többi megy Mészáros, a vejkó, Rogán, Habony stb bankszámlájára.
RonaGyuri
@cikicakk55: a gond ott van, hogy ezek az európai polgári gondolkodásban szocializálódtak, míg Orbán és bandája ócska műveletlen paraszt-suttyó, akik nem is értik a kultúrált világot!
részben ez válasz @tulipan: felvetésére is
tulipan
@RonaGyuri: Sajnos, valóban, ezek mind a "KAPARJ KURTA" paraszti szinten megmaradt, felkapaszkodott, kapzsi PARVENŰK! Nekik. a polgárság említése, KEZDETTŐL puszta máz/ürügy volt!!!
cikicakk55
@RonaGyuri: Tegnap 14:44
Abban igazad van,hogy egy mocskos suttyó. Arra még is van elég esze,hogy a háta mögé állítsa a nép jó nagy részét. Azt nem hiszem el,hogy 2,6 vagy 2,8 millió Magyar ember tényleg szeretné és egyet értene ezzel a kormánnyal,de sajnos zsarolással és a szegény réteg választás előtti egy-két ezer forint értékű megvásárlásával még is csak elérte,hogy Magyarországon egypártrendszer lett. Kádár idejében is az volt,és ( bár én nem éreztem) ugye mi mindent csak parancsra tehettünk,még is még a segédmunkás,vagy betanított munkás is megélt a fizetéséből. Azt is megértem,hogy hosszú távon azt sem lehetett csinálni,ezért rendszerváltozás kellett,de most a nép 3/4 része napról napra él,megtakarítás szinte alig van. Az ország szárnyalását csak az a pár ezer vállalkozó lendíti fel annyira,akik milliárdokat keresnek havonta és így jön ki,hogy átlagban mennyire jól élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.