Most hétvégén, azaz augusztus 24-én és 25-én minden kedves látogatót sok szeretettel vár a dunaszerdahelyi járásbeli Kisudvarnok (Malé Dvorníky) község a 20.alkalommal megrendezett Kisudvarnoki Falunapon, ahol a gazdag és színes program mellett a finom ételekből és italokból sem lesz hiány. A rendezvényen mások mellett fellép Charlie (Horváth Károly), Janicsák Veca, valamint az Edda. A 2 napos belépőjegy, melynek ára 8 euró elővételben megvásárolható a www.kisudvarnok.sk weboldalon, ill. a községi hivatalban, ahol elővételben egynapos belépő is kapható. A helyszínen egynapos belépőjegy 5 euróért, 2 napos belépőjegy pedig 10 euróért váltható. Gyerekeknek 150 cm-ig, valamint kisudvarnokiaknak a belépés ingyenes!

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most már falunap is?
Ebben a tempóban haladva 2-3 év és esküvőkre jár cigánydalokat és magyarnótákat énekelni a szintis kollégával.
Eladott Ország
Az nem baj, hogy te elfelejtetted honnan jöttél, hogy nem akarod látni a Miskolc környéki települések, vagy egy fél ország nyomorát; az nem baj, hogy nem rendeltetésszerűen használod a magyar nyelvet ,legfeljebb ciki, az sem feltétlenül probléma, hogy nem értesültél arról, hogy a kétszer kétharmadot nyert fidesz-kormány uralja a 80 milliárdos, médiának alig nevezhető propagandagépezetet; ez a primitív, sértő, kirekesztő, gyalázkodó stílus viszont nagyon nagy baj. Veled ellentétben, Attila, én nem vizionálok, mert nem ismerek liberótákat, következésképpen nem rettegek tőlük és nem gyűlölöm őket. A művész úr a vélemény- és szólásszabadság liberális értékének nevében gyalázza és nyilvánítja kollektíve bűnössé, nem emberré a másként gondolkodókat. Pataky Attila párhuzamos univerzumában a hazugságokat okádó média a liberóták, a kékvérű tébolyultak, az elkárhozott hibridek kezében van, akik ezrével fognak meglakolni azért, mert ők liberóták. Nem kívánom ezrek halálát még akkor sem, ha nem értek egyet velük. Tudom, hogy már rég nem érsz annyit, hogy foglalkozni érdemes legyen veled, de még így is azt gondolom, letettél már valamit több generáció és a nemzet asztalára ahhoz, hogy hatvanon túl ne legyen muszáj szánalmas hülyét csinálnod magadból. A svájci frank árfolyamán kilóra megvett, egykor PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celebről, az Orbán-család rajongását bíró Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Az egykor "művész"? mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek.
Sámannus
Kija faxom az a pataki attila? hol focizik?
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon igaz amit leírtál, én viszont szeretek röviden fogalmazni SZARJANKÓ LETTÉL ATI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.